:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Počet přistání na stromě nebo keři

Ankety, diskuze o modelaření, které se nehodí do ostatních kategorií ani do koše.

Celkový počet přistání v keři nebo na stromě.

nikdy
1
8%
1 až 2x
4
33%
3 až 4x
1
8%
5 až 6x
2
17%
7 až 8x
0
Žádná hlasování
9 až 10x
1
8%
11 až 20x
1
8%
21 až 50x
0
Žádná hlasování
> 50x
0
Žádná hlasování
přistávám jen na stromech
2
17%

Celkem hlasů: 12

zdekar
Zkušený
Zkušený

Re: Počet přistání na stromě nebo keři

Příspěvek od zdekar »

To se nepočítá ;-) Musí se to tam zastavit na dobu větší než krátkou :lol:

Ancistrus01
Zelenáč
Zelenáč

Příspěvek od Ancistrus01 »

Já lítam na poli za zahradou. Na zahradě máme živý plot. Když jsem začínal a nevyšlo mně to, tak Beta 1400 zůstala viset v plotě :-D
Radši se zeptám než abych později litoval. Beta 1400, Descent Ship, Turnigy T9X
http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1786

Pajas
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajas »

No, jak si to tady čtu.. :D, tak mne napadá, jestli nejsem nakonec nejhorší v této anketě :D. Myslím to tak, že jsem nejhorší, protože zatím nikdy :D.
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob

zdekar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

No že se nestydíš... ;-) :lol:

frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od frantaletec »

zdekar píše:No že se nestydíš... ;-) :lol:
Taky se připojuji.Nevíš o co přicházíš.
Kdo ještě nepřistál na stromě,není modelář :lol: :lol: :lol:

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Já přistál jednou. Měl jsem ještě obyčejnou vysílačku DX5e a unás na poli jsem lítal s Braníkem. Co čert nechtěl, vysílačka začala hlásit vybité aku a model se řítil ve velké spirále dolů. Ovšem do cesty se mu postavil vysoký topol. Rychlost celkem velká, jenomže topol byl hustý, takže Braník skončil celkem vysoko. Podle tvaru křídel se snažil prolétnou skrz (stíhačkovité křídla), ale bez šance. Plastové šrouby (tuším 8mm) byly natolik pevný, že křídlo drželo u trupu. Po nějaké době se mi jej podařilo shodit, ovšem pod topolem byl další strom, sice nevím co to bylo, ale balzový éro a fólie z toho radost neměli. Éro podstoupilo opravu, mírně nakřápnutá náběžka a v zdadní části kořene rozdrcený. Model létá do dnes, jen už vysílačku nemám, protože podobná situace se naskytla u Super Cuba, ovšem tam bylo štěstí, že model letěl rovně a krásně si sedl do trávy. ;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

LEON
Admin
Admin

Příspěvek od LEON »

Nejhorší je, když letadlo sedne do větví relativně měkce, prakticky bez poškození, ale zaklesne se tam tak festově, že ho při pokusech vyšťourat ho odtamtud dlouhou tyčí dolámete jako hovado :lol: Dolámal jsem si takhle předloni fungl novýho Bixlera III, když mi při přistávacím okruhu sednul do vysoké plané švestky, protože jsem do té doby nebyl zvyklý na líné manévry takhle pomalu letícího letadla na klapkách (byl to můj první model se vztlakovými klapkami). Dolů jsem ho dostal dlouhou dřevěnou tyčí po kusech. Kdybych to věděl předem, že to sundávání bude takovej porod, tak tu švestku i s tím modelem v koruně radši pokácím :roll:
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Ostatní modelářská témata“