Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Icon A5 z HC

Kategorie sama pro sebe. Modely startující z vodní hladiny jsou jistě něčím zajímavé.
Odpovědět
Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Icon A5 z HC

Příspěvek od Karas »

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... house.html
Jen informace pro ty co chtějí hydroplán, tak v DE skladu naskladnili Icona. Je to taková hračka, ale někomu se to může libit, dole je i video. ;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

Pajax 007
Znalý uživatel

Re: Icon A5 z HC

Příspěvek od Pajax 007 »

Zdarec
Je to opravdu taková hračka. Na těchto kompletně vybavených modelech mě nejvíc vadí kvalita či spíše nekvalita výbavy. Měl jsem tu čest řídit nějaké samokřídlo z HK a třeba serva byly naprosto neskutečný sračky. Návrat do středových poloh se nekonal ani náhodou, pohyb v celé délce byl strašně trhaný . Když vezmu že HXT 900 stojí 2,7 USD a jsou to proti nim superserva tak by mě zajímalo co to bylo vlastně zač. Proto modely z HK klidně ale výbavu koupit zvlášť. Klidně zase z HK ale ověřené kusy a ne nějaké noname co tam nastrkaj.Pajax 007
EDIT: tak jsem zkouknul to video a lítá to opravdu pěkně. Zvuk jako rozzuřenej komár ale jinak paráda.

zdekar
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Jo, lítá pěkně. Otázka ale je, jak ta elektronika v tom dlouho vydrží. O tomhlo letadlu z HC jsem dostal uvažoval, ale než ho naskladnili na německý sklad, tak jsem objevil jiné, které se mi teď líbí víc :) (seawind) , tak teď přemýšlím a porovnávám plusy a mínusy.

Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Výbava a kvalita odpovídá ceně. Je to stejný i u tuzemských prodejců. Ty sety většinou taky nestojí za nic. Když už kupovat éro, tak holý, bez střev a osadit si to sám. Osobně bych volil větší, už jsem se z těchto malých letadel poučil. Není to vidět, i malý závan větru to rozhoupe atd. Nehledě na nemaketové létání. ;)

frantaletec
Plodný uživatel

Příspěvek od frantaletec »

Karas píše:http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... house.html
Jen informace pro ty co chtějí hydroplán, tak v DE skladu naskladnili Icona. Je to taková hračka, ale někomu se to může libit, dole je i video. ;)
Nemůžu najít ten odkaz na video.

Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

frantaletec píše:
Karas píše:http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... house.html
Nemůžu najít ten odkaz na video.

Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Tak malá oprava, mystifikoval jsem vás. Ani jedno video, které jsem do teď uváděl není správné a nesouvisí s daným modelem. Omlouvám se za případné problémy. :)
Zde by mělo být správné video.

zdekar
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Teď koukám, že na modelarina.cz a je tam taky jeden ICON A5 (tentokrát od PARKZONE).
http://www.modelarina.cz/rc-letadlo-ico ... -2462.html

Má s ním někdo zkušenost? Podle fotek vypadá líp než ty z HC :)

Odpovědět

Zpět na „Hydroplány“