Povedené počasí
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Re: Povedené počasí
tak tak U nás je taky krásně, tvoří se kumuly . už nabíjím baterky a jak se malý vzbudí tak půjdeme lítat
- REX
- Mazák
Tiše závidím hoši.... ráno jsem byl na pohotovosti a mám na týden antibiotika-zánět průdušek ani nevím kde jsem k tomu přišel. Tak to můžu tak maximálně doma něco stavět, je sice pěkný, že na to budu mít čas, ale v tomhle případě to momentálně moc neoceňuju
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mne mrzí Hlavně se pořádně uzdrav.Teď stejně ještě mrznou prsty tak je to vždy jen na jeden let Jak jsme přijeli na louku, kde byly ještě velké sněhové zavěje tak malý si hned kleknul do jezera vody od tajícího sněhu Než jsem stihl smontovat éro tak kluk byl po kolena mokrý Takže let jsem měl opravdu krátký a rychle domů ho převlíct
-
- Plodný uživatel
Přesně tak,brzo se uzdrav! u nás už dlooooouho sníh není takže paráda,zítra honem rychle domů ze školy a hurá na louku
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."
- REX
- Mazák
hashpi píše:Tak to mne mrzí Hlavně se pořádně uzdrav.Teď stejně ještě mrznou prsty tak je to vždy jen na jeden let Jak jsme přijeli na louku, kde byly ještě velké sněhové zavěje tak malý si hned kleknul do jezera vody od tajícího sněhu Než jsem stihl smontovat éro tak kluk byl po kolena mokrý Takže let jsem měl opravdu krátký a rychle domů ho převlíct
To já už kolikrát lítal když chumelilo.... teda tuhle zimu ne, to znám sníh jen z vyprávění
A brát si děti na lítání, hlavně ty menší, je kolikrát o prů... a člověk nikdy neví jak to dopadne!
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem teď měl na mále. Malý chtěl tatínkovi pomoct ovládat éro, tak jsem si kleknul a kluk přidal plyn na plno, směrovku do leva a ne a ne pustit Éro šlo do vývrtky a já pak měl co dělat abych to stihnul vyrovnat
- REX
- Mazák
Jestli jednou budou chtít moji kluci naučit lítat rozhodně jim to nepujčím naživo ale koupím simulátor a nejdřív teorie v obýváku. Pak z toho bývají situace jak to popisuješ ty
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
mu jsou teprve 3 roky a éro ovládá na zemi a povídá u toho:, uši- křidélka, ocas-výškovka a motor. Kupodivu ví kde se co ovládá
Za letu jsem měl naštěstí velkou výšku a já mu chtěl udělat radost a trochu toho adrenalinu pak neuškodilo a aspoň jsem si nacvičil své reakce na krizovou situaci
K tomu simulátoru: máš to napojené přes vysílačku? Já se koukal někdy na podzim na kabely USB-vysílač na netu, ale nakonec jsem nic nekoupil, Ani neznám nějaké dobré simulátory modelů.
Za letu jsem měl naštěstí velkou výšku a já mu chtěl udělat radost a trochu toho adrenalinu pak neuškodilo a aspoň jsem si nacvičil své reakce na krizovou situaci
K tomu simulátoru: máš to napojené přes vysílačku? Já se koukal někdy na podzim na kabely USB-vysílač na netu, ale nakonec jsem nic nekoupil, Ani neznám nějaké dobré simulátory modelů.
- REX
- Mazák
Simulátor zatím žádný nemám, ani jsem nikdy neměl a naučil jsem se lítat sám
Když bych ale nějaký kupoval, šel bych asi pro Phoenixe a k němu kabel abych mohl zapojit Hitec radio a používat svoji vysílajdu
Když bych ale nějaký kupoval, šel bych asi pro Phoenixe a k němu kabel abych mohl zapojit Hitec radio a používat svoji vysílajdu
Nějaké kabely se dají sehnat třeba na DX.com (dealextreme) a vcelku dobrý simulátor je RCDeskPilot (freeware), tedy není to nic profi, ale na ty základy a vyblbnutí to úplně stačí.hashpi píše: K tomu simulátoru: máš to napojené přes vysílačku? Já se koukal někdy na podzim na kabely USB-vysílač na netu, ale nakonec jsem nic nekoupil, Ani neznám nějaké dobré simulátory modelů.
Jinak teď poslední dobou je tedy počasí pěkné, tak pokud to jde, tak lítám. Jen je potřeba ještě otevřít nebe, ať je to oficiálně. Akorát mě mrzí, že se svýma "sáňkama samoletkama" jsem ještě neměl tu možnost zalítat na sněhu.