Ahoj.Jestli máte nainstalovaný Google Chrome,tak si nainstalujte StreetsWorld.
zadejte město a ulici,kterou chcete najít.
Najdete tam ulici i dům na celým světě a můžete se pohybovat na všechny strany.Našel jsem tam i svůj dům,zajímavý.
hodně dobrý
-
- Plodný uživatel
Re: hodně dobrý
Chrome nemám, ale vidět okolí z ulice jako kdybys tam stál můžeš i na maps.google.com ... stačí si dát pohled ze satelitu a přiblížit na maximum. Je to to stejné?
-
- Plodný uživatel
Myslím si,že ale tohle nemá konkurenci.
Když si nainstaluješ Google Chrome a napíšeš do vyhledávače World streat a navolíš stránku č.2. Tak tam je chrome W Str,tak to je ono.
Našel jsem tam i sklad v HonKongu odkud mi posílají zásilky.Teda myslím,že to bylo ono.
Když si nainstaluješ Google Chrome a napíšeš do vyhledávače World streat a navolíš stránku č.2. Tak tam je chrome W Str,tak to je ono.
Našel jsem tam i sklad v HonKongu odkud mi posílají zásilky.Teda myslím,že to bylo ono.
ono to jde i bez toho plug inu v každým prohlížeči stačí na https://maps.google.com/ vzít toho panáčka co je nad posuvníkem zoomu a přetáhnout ho na cestu
-
- Plodný uživatel
Už to někdo zkoušel?
Když se tam objeví pohled jako ze satelitu,tak to do ulic nepůjde,ale když se na určité adrese objeví ulice a domy,tak uvidíte i vajgly od cigaret u chodníku na zemi.Podle brouzdání ulicemi Dvora Králové jsem na jednom plagátu uviděl datum 8.2012,takže loňský záběry.
Když se tam objeví pohled jako ze satelitu,tak to do ulic nepůjde,ale když se na určité adrese objeví ulice a domy,tak uvidíte i vajgly od cigaret u chodníku na zemi.Podle brouzdání ulicemi Dvora Králové jsem na jednom plagátu uviděl datum 8.2012,takže loňský záběry.
-
- Plodný uživatel
Jo,přiznávám,že je to hodně podobný.Robinsson píše:ono to jde i bez toho plug inu v každým prohlížeči stačí na https://maps.google.com/ vzít toho panáčka co je nad posuvníkem zoomu a přetáhnout ho na cestu