Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
VRaptor
-
- Plodný uživatel
VRaptor
Ahoj,chci si objednat toto ero.http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 18764Ne,že bych ho potřeboval,ale líbí se mi.Kolega mi mi ho objednal a poslal dohromady s poštou za 2000 kč.Což se mi zdá dobrá cena.než kdybych si to objednal z HK sám.Co Vy na to?Franta.
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Re: VRaptor
Tak cena je pěkná, pokud je to i s motorem. Ale vzhledove se mi nelíbí.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Plodný uživatel
¨¨Karas píše:Tak cena je pěkná, pokud je to i s motorem. Ale vzhledove se mi nelíbí.
No je šerednej,až je krásnej Mělo by to být komplet,jak je nabídka na Hk.Äle za ty prachy?
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
-
- Plodný uživatel
Než půjdu do postele,tak bych chtěl říct,že jsem si k tomu objednal tu kamerku "Keychan" s kartou z HK,tak uvidím...
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Postel neuteče.frantaletec píše:Než půjdu do postele,tak bych chtěl říct,že jsem si k tomu objednal tu kamerku "Keychan" s kartou z HK,tak uvidím...
Jinak tu kamerku jsem měl taky a celkem slušný obraz, ale nedávno jsem ji ztratil. Měl jsem ji přilepenou za spodní kryt oboustrankou a po přistání byla fuč, spodní kryt držel na křídle ale zbytek byl bůh ví kde. Karta za 150,- v pr... Takže na to dej bacha.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
Je to FPV Raptor, takže aby sis k té kamerce dokoupil ještě FPV kamerku, brýle a vůbec komplet systém. Jinak to letadlo vypadá zajímavě... možná bych mu udělal větší zuby.
-
- Plodný uživatel
Ahoj,nebudu to přehánět.
Tady je nabídka,kterou jsem dostal:1790 model + 120 doprava = 1910Kč celkem
No,nekup to.
Tady je nabídka,kterou jsem dostal:1790 model + 120 doprava = 1910Kč celkem
No,nekup to.
-
- Plodný uživatel
Karas píše:Postel neuteče.frantaletec píše:Než půjdu do postele,tak bych chtěl říct,že jsem si k tomu objednal tu kamerku "Keychan" s kartou z HK,tak uvidím...
Jinak tu kamerku jsem měl taky a celkem slušný obraz, ale nedávno jsem ji ztratil. Měl jsem ji přilepenou za spodní kryt oboustrankou a po přistání byla fuč, spodní kryt držel na křídle ale zbytek byl bůh ví kde. Karta za 150,- v pr... Takže na to dej bacha.
Ahoj Tomáši,musel jsi tou kamerkou něco udělat,viz RC houby,nebo je k použití tak jak je dodána?