Zajímavé video o přínosů laserové operace (dioptrické korekce) očí z pohledu a potřeb modeláře od Igora Vlahoviče. Sám se potýkám s poškozeným zrakem a věřím, že nejsem jediný modelář, kterému zhoršující se zrak komplikuje jeho koníček, tak možná toto video bude inspirací i pro ostatní.
Přínos laserové operace očí z pohledu modeláře
- LEON
- Admin

-
Guru
- 3
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 302 times
-
Kategorie modeláře:
Organizace:
Přínos laserové operace očí z pohledu modeláře
FPV Air Combat - Hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Re: Přínos laserové operace očí z pohledu modeláře
Každý svého štěstí strůjcem. Absolvoval jsem před 20 roky jako korekci dalekozrakosti a nadšený jsem z toho nebyl a dodnes nejsem. Poměrně dlouho jsem viděl dvojitě např. dva ptáky když letěl jen jeden a to je pro RC modeláře docela problém. Nenaplnily se sliby, které jsem dostal před operací (tupozrakost zůstala a dnes mám opět 2,5 Dpt), ztratila se pružnost oka, kdy musím používat více brýlí pro různé příležitosti. Bez lupy dnes nepřečtu skoro nic drobnějšího a i když chci opsat číslo účtu z mobilu, tak jedině s dopomocí lupy. Atd., atd. I kvůli tomu, dnes modelařina visí někde na hřebíku.
Můj závěr - pokud nejsou brýle příliš těžké a nebolí z nich nos, tak si raději místo toho zajet na kvalitní dovolenou.
Můj závěr - pokud nejsou brýle příliš těžké a nebolí z nich nos, tak si raději místo toho zajet na kvalitní dovolenou.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies
- 67 Views
-
Last post by BeneFitmodel
-
- 2 Replies