Přínos laserové operace očí z pohledu modeláře

Ankety, diskuze o modelaření, které se nehodí do ostatních kategorií ani do koše.
LEON
Admin
Admin
Guru
Guru
3
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 302 times

Kategorie modeláře:

Organizace:

Přínos laserové operace očí z pohledu modeláře

Post by LEON »

Zajímavé video o přínosů laserové operace (dioptrické korekce) očí z pohledu a potřeb modeláře od Igora Vlahoviče. Sám se potýkám s poškozeným zrakem a věřím, že nejsem jediný modelář, kterému zhoršující se zrak komplikuje jeho koníček, tak možná toto video bude inspirací i pro ostatní.

FPV Air Combat - Hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE

yorg
Nováček
Nováček
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Re: Přínos laserové operace očí z pohledu modeláře

Post by yorg »

Každý svého štěstí strůjcem. Absolvoval jsem před 20 roky jako korekci dalekozrakosti a nadšený jsem z toho nebyl a dodnes nejsem. Poměrně dlouho jsem viděl dvojitě např. dva ptáky když letěl jen jeden a to je pro RC modeláře docela problém. Nenaplnily se sliby, které jsem dostal před operací (tupozrakost zůstala a dnes mám opět 2,5 Dpt), ztratila se pružnost oka, kdy musím používat více brýlí pro různé příležitosti. Bez lupy dnes nepřečtu skoro nic drobnějšího a i když chci opsat číslo účtu z mobilu, tak jedině s dopomocí lupy. Atd., atd. I kvůli tomu, dnes modelařina visí někde na hřebíku.
Můj závěr - pokud nejsou brýle příliš těžké a nebolí z nich nos, tak si raději místo toho zajet na kvalitní dovolenou.

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ostatní modelářské diskuse”