Web Svazu 2.den po sněmu nefunkční?

Kategorie určená debatám "o ničem" nebo threadům přesunutých z ostatních kategorií.
BeneFitmodel
Moderátor
Moderátor
Mazák
Mazák
3
Has thanked: 281 times
Been thanked: 363 times

Kategorie modeláře:

Web Svazu 2.den po sněmu nefunkční?

Post by BeneFitmodel »

NENÍ TO OPRAVDU FEJK! Mám tam pouze tohle. Vím, vím, už to není vůbec ani vtipné, já vím. :?
svaz den po sjezdu_08_03-2026.jpg
Už se bojím zeptat, jde o ty jejíchž jméno ve zkratce na 4 písmena se nesmí ani vyslovit, natož psát.
Tak ten dotaz píšu rovnou v Koši.
Chtěl jsem se podívat na novinky 2. den po sněmu, když se zde pořád nic neobjevuje. :lol: Ironie. ;)
A, nejde to. :shock:
Karma, nebo to tam rovno zabalili a rozpustili?
Funguje ten zdroj zdrojů jež nejde ani zmínit, všem ostatním?

Zobrazuje se mě tam tohle, je to kopie mé vlastní obrazovky, ale je tam uvedená jejích adresa, tak nevím, mohu to sem vůbec dávat?
Kostka stěží vysvětlí úsečce a už vůbec ne bodu, že existují i jiné dimenze života, než jsou v tom jejich ... ;-)
Úplně jiný level je EU, její instituce EASA a tamní politici, řebříček vede H.Virkkunen 🖕 a její nová regulace modelářů a vzdělání dětí

BeneFitmodel
Moderátor
Moderátor
Mazák
Mazák
3
Has thanked: 281 times
Been thanked: 363 times

Kategorie modeláře:

Re: Web Svazu 2.den po sněmu nefunkční?

Post by BeneFitmodel »

Tak už jim to fachčí, asi jen opravdu zajímavá náhoda.
Klidně to můžete někdo smazat.
Kostka stěží vysvětlí úsečce a už vůbec ne bodu, že existují i jiné dimenze života, než jsou v tom jejich ... ;-)
Úplně jiný level je EU, její instituce EASA a tamní politici, řebříček vede H.Virkkunen 🖕 a její nová regulace modelářů a vzdělání dětí

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Koš”