:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Raketové modelářství 2025

Modely raket, které létají pouze vlivem reaktivní sily raketového motoru a ne díky vztlaku křídel.
Pravidla fóra
Právní upozornění / Legal Disclaimer

Veškeré informace uvedené na tomto fóru slouží pouze k informačním a vzdělávacím účelům v oblasti raketového modelářství.
Diskuse o chemických látkách, technologiích nebo výrobních postupech není návodem k nelegální činnosti ani k praktické realizaci pokusů bez potřebné odbornosti, oprávnění a dodržení příslušných zákonů.
Provozovatel fóra nenese žádnou odpovědnost za škody na zdraví, majetku či právní následky, které mohou vzniknout v důsledku pokusů provedených na základě zde diskutovaných informací.
Uživatelé jsou povinni řídit se platnými zákony své země, zejména v oblasti nakládání s výbušninami, pyrotechnikou a chemickými látkami.
Toto fórum nepodporuje ani nevybízí k žádné nelegální činnosti. Každý uživatel nese plnou odpovědnost za své jednání.
LEON
Admin
Admin

Re: Raketové modelářství 2025

Příspěvek od LEON »

Díky za fakt zajímavé odkazy! Dovolil jsem si pro podobné odkazy vyhradit samostatné vlákno, pro větší přehlednost:

Zajímavé stránky věnující se raketovému modelářství

Hrňte to když tak sem ;)
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

kaplik
Zelenáč
Zelenáč

Příspěvek od kaplik »

Tak v debatě můžeme určitě pokračovat, linky si musí každý projít sám....Bohužel materiálu v CZ, ohledně raketového modelářství je jako šafránu :roll:
Svobodu naleznete
ZDE <http://www.rcchat.g6.cz>

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

kaplik píše: 16 kvě 2025 19:16 Tak v debatě můžeme určitě pokračovat, linky si musí každý projít sám....Bohužel materiálu v CZ, ohledně raketového modelářství je jako šafránu :roll:
Myslím že by bylo fajn toto téma rozvíjet, aby toho nebylo o raketovém modelářství jako šafránu ;)
Jinak startovací sada kterou jsi pořídil vypadá fajnově a je pravdou, že už jsem v minulosti o klasických raketách také přemýšlel, ale asi raději zůstanu u leteckých (raketových) modelů 8-)
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

kaplik
Zelenáč
Zelenáč

Příspěvek od kaplik »

No s tou startovací sadou, to je takový první pokus.... cesta nejmenšího odporu. Z RC modelů letadel vím, že bych dneska žádnému začátečníkovi asi RTF kit (all in one) nedoporučil. Taky jsem kdysi začínal, že jsem si všechno pořídil zvlášť, ale já jsem věděl, že se tomu chci věnovat, někdo kdo si chce vyzkoušet, zda ho to bude bavit = je taková sada asi dostačující.... Bohužel u modelů raket to posoudit nedokážu ;)
Svobodu naleznete
ZDE <http://www.rcchat.g6.cz>

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Rakety“