Protože se mi už zase začíná v malé garsonce plést pod nohama příliš mnoho modelů a do toho jsem pořídil další, zkusím nabídnout něco k odprodeji, kdyby měl někdo zájem:
SkySurfer 850 Vector
Rozpětí: 850mm
Letová hmotnost: 250-290g (dle použité baterie a dodatečné výbavy)
Regulátor: 15A, konektor XT30
Vhodná baterie: 3článková 11,1V 650mAh (vejde se i 1000mAh)
Model byl používán dvě sezóny, ale nenese velké známky opotřebení. EPP kabinka má vydlabaný otvor kde jsem měl servo na FPV kameru s průchody kabelů a v křídlech mám otvory pro umístění antén. Serva v kabince pro ovládání ocasních ploch byla nahrazena servem na trupu za kabinou.
Model je poměrně živý živý a obratný:
[ytube]r5M1bRxc7XE[/ytube]
Cena: 500kč (nabídky prosím do SZ)
Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Prodám SkySurfer 850 Vector RC letadélko - PRODÁNO
Pravidla fóra
1. Nadpis tématu v bazaru bude uveden následovně: Prodám - inzerovaná věc, Koupím - inzerovaná věc, nebo Vyměním - inzerovaná věc.
2. Po ukončení platnosti inzerátu je nutné doplnit do nadpisu jeho stav - Prodáno/Zakoupeno/Vyměněno.
3. Je zakázáno využívat bazar pro hromadný prodej.
4. Provozovatelé fóra nejsou zodpovedni za prodej v bazaru, odpovědnost je pouze na jeho uživatelích.
1. Nadpis tématu v bazaru bude uveden následovně: Prodám - inzerovaná věc, Koupím - inzerovaná věc, nebo Vyměním - inzerovaná věc.
2. Po ukončení platnosti inzerátu je nutné doplnit do nadpisu jeho stav - Prodáno/Zakoupeno/Vyměněno.
3. Je zakázáno využívat bazar pro hromadný prodej.
4. Provozovatelé fóra nejsou zodpovedni za prodej v bazaru, odpovědnost je pouze na jeho uživatelích.
Prodám SkySurfer 850 Vector RC letadélko - PRODÁNO
Naposledy upravil(a) LEON dne 03 říj 2024 17:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod: PRODÁNO
Důvod: PRODÁNO
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
Re: Prodám SkySurfer 850 Vector RC letadélko
Tak to byla rychlost, prodáno gentlemanovi v důchodcovském věku z naší ulice
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)