Můj životní sen.

PEO
Zelenáč

Můj životní sen.

Příspěvek od PEO »

Obrázek

Je to moje životní láska,máte jej někdo jakkoli postavený?
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro !!!

t9x
Znalý uživatel

Re: Můj životní sen.

Příspěvek od t9x »

zrovna stavim tenhle mini, na malej moturek, 450mAh baterku a dve mikroserva (klapky, vyskovka). vaham jestli neudelat misto kridylek smerovku .......

http://www.guillow.com/fokkerdr-1triplane.aspx

zatim mam jen kostru (obrazek je ilustracni) potahovat se bude prilozenym papirem.
Obrázek

casem se pustim do vetsiho, az se trochu otrkam na mrnousech

PEO
Zelenáč

Příspěvek od PEO »

Nádhera,jaké má rozpětí?

t9x
Znalý uživatel

Příspěvek od t9x »

tady foto ze stavby aby bylo videt ze nekecam, kridla uz mam vsechny.

50 cm :)

nerikam ze se mi to povede, proste sbiram zkusenosti zatim na techle balsovejch abych opustil poklidne vody bublin :)

Obrázek

PEO
Zelenáč

Příspěvek od PEO »

Mrňousek,ale pěkný,s tím můžeš lítat klidně v obýváku :lol:

t9x
Znalý uživatel

Příspěvek od t9x »

jakej je vztlak u trojplosniku? lisi se to pro jednotlivy kridla? kdyz pocitam proste tak ze sectu celkovou plochu kridel, delam to spravne? resim cim to osadim, mam tu takovej moturek co by se mi libil, ale ma 40g kua.

Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Můj sen je si jednou postavit De Havilland Vampire.
Obrázek
Toto překrásné letadlo jsem poprvé viděl na IFD v Hradci Králové, kde mě uchvátilo. Letový projev parádní, abych to upřesnil bylo to skutečný éro, model jsem zatím viděl jen na obrázku.

Další sen, který si hodlám splnit již brzy je PBY Catalina.
Obrázek
Tento nádherný létající člun jsem též viděl na IFD v HK a libí se mi o to víc, že je to hydroplán.
;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

Pajax 007
Znalý uživatel

Příspěvek od Pajax 007 »

Zdarec
Ten sen s Vampyre se ti může klidně splnit. Viděl jsem ho cca před 3 lety na MOdelHobby a nebyl až tak drahý. Teda na to že to byl kompozit od VASA model. S výstavní slevou byl za cca 8.ooo,- Kč. K tomu je teda ještě třeba počítat dmychadlo, kvalitní motor, regulátor a baterky. Tam je to ale pálka, myslím že se pod 10.000,- Kč nedostaneš. V každým případě je to nádherný model. Docela jsem měl cukání ho koupit, jak píšu samotný model zas tolik nestál ale ta výbava v takovýmhle modelu nemůže být z Číny. A to rozhodlo. Pajax 007

Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Pajax 007 píše:Zdarec
Ten sen s Vampyre se ti může klidně splnit. Viděl jsem ho cca před 3 lety na MOdelHobby a nebyl až tak drahý. Teda na to že to byl kompozit od VASA model. S výstavní slevou byl za cca 8.ooo,- Kč. K tomu je teda ještě třeba počítat dmychadlo, kvalitní motor, regulátor a baterky. Tam je to ale pálka, myslím že se pod 10.000,- Kč nedostaneš. V každým případě je to nádherný model. Docela jsem měl cukání ho koupit, jak píšu samotný model zas tolik nestál ale ta výbava v takovýmhle modelu nemůže být z Číny. A to rozhodlo. Pajax 007
JJ o to vím. Je to pěkný, ale pro mě zatím drahý. Chtěl bych to alespon 1,5m rozpětí i s podvozkem.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

Pajas
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajas »

No, t9x, mohl bys prosím dát odkaz na to tvoje osazení toho trojplocha? Taky bych si rád osadil něco od guillows ;). Díky moc.
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob

Odpovědět

Zpět na „Modely letadel, jejich detaily, plánky a návody“