planky z RCgroups

Užitečné programy, soubory, plánky a spousta jiných věcí ke stažení. V žádném případě vulgární a nelegální věci sem nedávejte. (Pouze pro registrované)
Forum rules
1. Ukládejte sem pouze věci související s modelařinou. Off-Topic nebo nelegální soubory budou ihned mazány.
2. Uživatelé nesou plnou odpovědnost za obsah, který sem nahrají, a musí zajistit, že jejich obsah neporušuje žádné zákony nebo práva třetích stran.
3. Uživatel ukládající data na toto fórum ručí, že vlastní oprávnění je zvěřejnit (jsou jeho vlastní, má svolení fotografa, jsou volně šiřitelné...)
4. Provozovatel tohoto fóra nezodpovídá za obsah nahraný uživateli a není povinen aktivně sledovat nebo kontrolovat nahraný obsah.
5. Příspěvky či jejich přílohy, které jsou považovány za nevhodné nebo které porušují pravidla, mohou být odstraněny bez předchozího upozornění.
6. Uživatel odesláním příspěvku s přílohou na toto fórum prohlašuje, že rozumí pravidlům tohoto fóra a souhlasí s nimi.
JX3P
Zelenáč

planky z RCgroups

Post by JX3P »

nevim, jestli se to hodi do tehle sekce, ale je tu jedno nabite vlakno z RCG:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1333878

t9x
Znalý uživatel

Re: planky z RCgroups

Post by t9x »

tak to je paradni stranka, neco z toho casem urcite zkusim spachat.

dac
Zelenáč

Post by dac »

Zdravím chlapci.Při hledání plánku na SE 5 jsem narazil na tyhle stránky: http://www.outerzone.co.uk/latest/plan_ ... asp?page=1
Nevím jak se to tady vkládá.Myslím,že mám do smrti co stavět a možná taky někomu poslouží.

zdekar
Zkušený

Post by zdekar »

Ahoj. Přidal jsem ti do textu mezeru, aby byl odkaz klikací :)
Jinak super stránka. Plánků je tam tedy dostatek... takže kdyby někdo nevěděl co stavět, máte další možnost inspirace ;-) :)

frantaletec
Plodný uživatel

Post by frantaletec »

Return to “Ke stažení”