:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

CIAF : Myslí to vážně?

Kategorie určená debatám "o ničem" nebo threadům přesunutých z ostatních kategorií.
Odpovědět
Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

CIAF : Myslí to vážně?

Příspěvek od Karas »

http://airshow.cz/clanek-188-CZ-CIAF-2011-Technika.html
Čekšmejd jak vyšitej. Nevím proč se tomu říká mezinárodní, těch pár letadel ze zahraničí se úplně ztratí. Byl jsem na dvou ročnících a rok od roku horší, nevím zda je to tím, že jsem hladovější a nějaký Albatrosy mě neuspokojují, nebo jsou organizátoři tak naivní a myslí si, že to lidem stačí. Jistě, najdou se lidi, kteří jsou ochotní dát 3 kila za vstup, jen proto, že tam jsou éra, nebo nějaký stroj který chtěji vyfotit.
Hlavně, že záštitu nad CIAF 2011 má náš "ležící,spící" politik K.Schwarzenberg a ministr obrany A.Vondra.
Ať už je za tím cokoli, mě bude úplně stačit, když přijedu v pátek na přílety, nezaplatím ani korunu a uvidím toho rozhodně víc než v programu. ;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

zdekar
Zkušený
Zkušený

Re: CIAF : Myslí to vážně?

Příspěvek od zdekar »

Nj, a tím že nic nezaplatíš, tak pak nemají na palivo na ty další stroje a nic nepřiletí ;-) :D

BaPe
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od BaPe »

Proč by to nemysleli vážně,bude tam i novinka naše armády:
neviditelny-letoun-nasi-armady.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

:lol: :lol: Trefné ale i smutné. Letecký národ a nedokáží uspořádat kvalitní festival. I ta Aviatická pouť začíná být mnohem lepší. :)

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Kuci, našel jsem zajímavý videa. Nepotřebují komentář. Kdybych byl starší, tak nostalgicky zamáčknu slzu. ;)
http://www.youtube.com/user/Pvank#p/u

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Koš“