Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Jaký akrobatický letadlo?

Modely s elektromotory, které slouží na létání za barákem.
Odpovědět
REX
Mazák

Re: Jaký akrobatický letadlo?

Příspěvek od REX »

Pajas píše:Tak jsem se vrátil ze záletu, ze kterého jsem měl dost obavy z důvodu naměřené hmotnosti skoro 200g. Už se nemůžu dočkat, až se baterky zase nabijou!! Sbach, to je prostě něco úžasnýho.
Jo, jo, tohle letadlo nemá chybu... ;)
Kolik máš baterek, já dvoje, a ještě dotaz, NanoTechy 460mAh...?? Zvaž je kolik mají, dík.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

Pajas
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajas »

Ahoj, zvážil bych, ale nemám přesnou váhu, bohužel. Už mám za sebou 4 vylítaný baterky za jeden den, je to prostě super éro. Čas mám 7-8 minut. Jinak mi přijde, že vrtule 8x4,3 je u mě lepší než 9x5. Ale i na čínskej motor to táhne kolmo nahoru dost dobře.
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

Pajas píše:Ahoj, zvážil bych, ale nemám přesnou váhu, bohužel. Už mám za sebou 4 vylítaný baterky za jeden den, je to prostě super éro. Čas mám 7-8 minut. Jinak mi přijde, že vrtule 8x4,3 je u mě lepší než 9x5. Ale i na čínskej motor to táhne kolmo nahoru dost dobře.
Časy máme zhruba stejný a 8x4,3 stačí... někdy vyzkouším 7x3,5 je to sice dost málo, ale myslím, že i ona to zvládne kolmo nahoru :twisted: jen tak pro zajímavost...

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

Tak jak Pajas?? Lítáš, lítáš??
Já byl opět dnes, dvoje baterky ve větru a dobrý!
Zkoušel jsem výkruty na plný výchylky a na vysílačce nastaveno 125% dráhy serva.... masakr jak rychle se to motá :twisted:
Ale na plný jsem si normálně ještě nezvykl.

Pajas
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajas »

Jasně, už mám nalítáno nevím kolik :D. Je to paráda, dnes jsm dal jednu baterku ve větru, ovládat se to v tom dá, ale nejlepší požitek je za bezvětří, to je prostě BONBA.
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

Rozumnej vítr se dá v pohodě. A když se ve vzduchu zastaví proti větru a ještě se o chlup ubere, tak nádherně pomalu couvá :lol: :lol: ale zatím mi to moc nejde, po kousku na zpátečku musím vždycky přidat, jinak se poroučí kam nechci :evil:

Pajas
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajas »

Mně se často stává, že třeba visím, a najednou s jaksi poroučí tam, kam nechci :D. Mně nejlíp couvá, když ho držím proti větru na minimum plynu nadojenýho, to je potom supr couf :-).

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

Pajas píše:Mně se často stává, že třeba visím, a najednou s jaksi poroučí tam, kam nechci :D. Mně nejlíp couvá, když ho držím proti větru na minimum plynu nadojenýho, to je potom supr couf :-).
Buďto se to poddá a naučíš se to a nebo to bude jako v mém případě, že letadlo bud vždycky umět něco víc než pilot :lol:

zdekar
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Nejlepší je, když to ve větru stojí na místě s vypnutým motorem... a jen ten vítr co to ofukuje tomu stačí, aby to nespadlo. :)

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

Dnes můj Sbach utrpěl první šrám a musel jsem lepit.
Při přistávání jsem natrhl výškovku o pískoviště :lol: držel jsem ho natažený alá Harrier a výškovkou jsem zavadil a natrhl u trupu odpředu až k pantu.... takže pár kapek vteřiňáku a na další baterky do luftu.
To je nevýhoda v létání na zahradě a přistávání do prostoru s překážkami... ještě že je z EPP :twisted:

Odpovědět

Zpět na „Poletuchy“