Jsi si tím tak jistý? Řekl bych, že to je právě naopak, když si vzpomenu, kolik jen unás se pomocí několika milionové dotace rekonstuovalo přednádrží. A takový dotací a programů i na VŠ je tisíce. Rozhodně bych netvrdil, že dáváme do EU víc než si bereme.zdekar píše: Tak s názorem na EU s tebou souhlasím. Ono i ty EU dotace jsou jen zlomek toho co do EU posíláme... takže pak si vítězoslavně bereme něco z našich peněz zpět a financujou se tím tyto projekty. Kdyby se tam ty peníze neposílali, tak se toho může financovat mnohem víc.
Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Jezevec vs knížepán
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jezevec vs knížepán
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nejdřív jsem si odřekl sem napsat, protože je to děs a běs. Viděl někdo včera prezidentský duel? Normálně bych se za Zemana hrozně styděl! Ten je tak trapnej, nejdřív, že teda nebude napadat Karla a tak dále, ale ten je tak ukecanej, nemluví k věci, pouze tlachá a ještě hlasem, jako by větší nudu nikdy nezažil a že ho všechno obtěžuje.... Popravdě se divím, že tam Karel neusnul, protože Zeman se nedal poslouchat, jaký mele kraviny a navíc naprosto mimo věc, mimo otázku. Bohužel Moravec to neumí moc dirigovat, když Zeman začne tlachat o něčem úplně jiném, nedokáže ho usměrnit, nechá ho. Schwarzenberg potom celou jeho povídačku dokáže setřít jen pár slovy...
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob
- Salaman
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Moje řeč, kdyby sme do EU dávali více peněz než od nich formou dotací dostáváme, tak by to odporovalo základnímu cíli Evropy to je sjednocení životní úrovně všech členských zemí. To by se rovnalo vysávání členských států a kde by tyto vysáté peníze končily? Jakou to má logiku? Tomu nemůže soudný člověk věřit to může tvrdit, tak akorát Klaus a Bobošíková.Karas píše:Jsi si tím tak jistý? Řekl bych, že to je právě naopak, když si vzpomenu, kolik jen unás se pomocí několika milionové dotace rekonstuovalo přednádrží. A takový dotací a programů i na VŠ je tisíce. Rozhodně bych netvrdil, že dáváme do EU víc než si bereme.
- Salaman
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je předpojatost až na půdu, tuhle diskuzi jsem bohužel neviděl, ale odborníci na netu psali že prý neměla vítěze. To že se Schwarzenberg vyjadřuje jen pár slovy není žádná novinka on to ani jinak neumí. K tomu aby ze sebe něco vytlačil potřebuje neuvěřitelné úsilí, navíc sou to úplné kydy nepamatuju že by někdy vyslovil něco moudrého. Zeman se aspoň o stav našeho průmyslu zajímal, kníže se zajímá jenom o to jak ten průmysl přestěhovat za hranice. Moravec je asi nejlepší politický komentátor jakýho může ČT nabídnout, těžko si představit že by to někdo dělal s větší radostí než on.Pajas píše:Viděl někdo včera prezidentský duel? Normálně bych se za Zemana hrozně styděl! Ten je tak trapnej, nejdřív, že teda nebude napadat Karla a tak dále, ale ten je tak ukecanej, nemluví k věci, pouze tlachá a ještě hlasem, jako by větší nudu nikdy nezažil a že ho všechno obtěžuje.... Popravdě se divím, že tam Karel neusnul, protože Zeman se nedal poslouchat, jaký mele kraviny a navíc naprosto mimo věc, mimo otázku. Bohužel Moravec to neumí moc dirigovat, když Zeman začne tlachat o něčem úplně jiném, nedokáže ho usměrnit, nechá ho. Schwarzenberg potom celou jeho povídačku dokáže setřít jen pár slovy...
-
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, za co ta zaujatost vůči KS. Každopádně mnozí mi dají za pravdu, že cokoliv zde psát kladného o KS znamená kamenování voliči Zemana. To je teda Freeeeee. Silně mě zklamalo. Do této diskuze již nechci přispívat, je to pouze o zdraví.
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Je vidět že jsi klučina. Říkej si co chceš, když máš argumenty, tak ti přeci nemůže vadit, když někdo píše proti tobě.Pajas píše:Nevím, za co ta zaujatost vůči KS. Každopádně mnozí mi dají za pravdu, že cokoliv zde psát kladného o KS znamená kamenování voliči Zemana. To je teda Freeeeee. Silně mě zklamalo. Do této diskuze již nechci přispívat, je to pouze o zdraví.
Diskuzi jsem též neviděl, ale viděl jsem Zemana v jiných debatách a vystupuje suvereně a myslím, že to má v hlavě srovnané. Jak psal Honza, dost lidi vytýká knížeti, že mluví v heslech a krátce. Ve všech debatách s kýmkoli měl Zeman prostě navrch a dokonce ani Fischer jej nedokázal trumfnout. Já jsem na knížete zaujatej, jelikož sedí ve vládě a podporuje věci, které nám obyčejným lidem berou peníze, ať už si někdo myslí, že si žijeme dobře tak rozhodně věci, které dělá vláda nepovedou k budoucímu růstu ekonomiky. Druhým důvodem je kníže samotný, jak vypadá, jak se vyjadřuje. Stále hledám nějaké pozitivum, které by mě přemluvilo. Můžeš to zkusit, aby jsi nějak konstruktivně pošoupnul diskuzi dál.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
uf to se nám to rozjelo!! Tak opět přispěju trochou do mlýna. Diskuzi obou kandidátů jsem vydržel sledovat a musím poznamenat, že Karel z ní vyšel se ctí a Miloš v mých očích bohužel prohrál. Ono to je tak, že jediným nepřítelem v druhém kole voleb bude Miloš sám sobě a tenhle pořad to jasně ukázal. Bohužel se nezdržel pavlačových útoků a drobných podpásovek nejen vůči Karlovi ale především vůči divákům a to mu opravdu ubírá body. Ale vážně, chlapci neberte si to tak k srdci, celá přímá volba je hozená kostička lidem podle římského modelu chléb a hry. To byste se taky příště mohli poprat na letišti a to snad není nutné. To co se tady děje mohou správně posoudit až historici a to už tady nebudeme. Přečetl jsem si tady spoustu pěkných úvah a musím říci, že mne některé hodně pobavily a jsem rád, že se i mládež zaobírá politikou a tak je tady nějaká naděje, že si prostě ty své hodnoty bude časem chtít hájit. A doufám, že u příštích voleb, které rozhodně mají větší vliv na život jednotlivců ať už komunálních nebo krajských bude účast alespoň 60%. A tak přeji všem při druhém kole voleb jasnou hlavu a klidnou mysl.
-
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To jsou moudrá , objektivní, oku lahodící slova. Díky za ně!
- Salaman
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ta zaujatost vůči KS je za tohle: http://www.denikreferendum.cz/clanek/14 ... arzenberga jak už výše uvedl Tomáš a slovní kamenování lidí co podporují takového člověka naprosto schvaluji. Slovo freedom znamená svoboda a to znamená, že se tu kromě spamu a vulgarismu nikomu nic nemaže a za odlišný názor nikomu nehrozí vyloučení z fóra jako je tomu jinde. Nic z toho tu nebylo porušeno a tudíž tě nesklamala svoboda fóra, ale opačný názor většiny.Pajas píše:Nevím, za co ta zaujatost vůči KS. Každopádně mnozí mi dají za pravdu, že cokoliv zde psát kladného o KS znamená kamenování voliči Zemana. To je teda Freeeeee. Silně mě zklamalo. Do této diskuze již nechci přispívat, je to pouze o zdraví.
- Salaman
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Moudře zaobalená tak, aby si to u nikoho nerozházela to souhlasím, lépe bych to nedokázal.Pajas píše:To jsou moudrá , objektivní, oku lahodící slova. Díky za ně!