PS: Oddychnul jsem si, že jsem nekupoval RAYe, ale NanoTechy, protože jsem zjistil, že mezi bal. konektory v EQ MINI V2 mám JST-XH

Jedno 4,3gramový Robbe mě před nedávnem hodne zklamaloPajas píše:Tak v pátek už to dorazilo, dnes jsem prohlédl krabici. Budu muset počkat, až dorazí elektronika. Přemejšlim, jestli na křidýlka dát HXT900 nebo http://www.jino.cz/servo-robbe-10-g-8503-606.html , co si o tom myslíte
Asi bych zkusil převrtat, ale až dorazí motor, bůh ví jak měřili, když maj ty šikmý očiPajas píše:Já budu muset něco udělat s motorovou přepážkou, protože jsem zjistil, že motor, co jsem objednal má trochu větší rozteč toho kříže. Asi provrtat kousek vedle do tý umělohmotný přepážky novou díru? Ale bojim se, že to bude moc blízko a stane se z toho prodložená díra. Na druhou stranu si myslím, že kdyby to šlo utáhnout, tak by to nevadilo.
Už jsem to tam taky četlPajas píše:Mně teďka poradili na jednom nejmenovaném fóru motor trošku pootočit, šance na udělání oválné díry se zmenší.
Čeština zná ale výrazyPajas píše:A je potřeba motor vyosovávat? Jestli ne, pootočení by neměl být žádný problém, jestli jo, tak to problém trochu je.