Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Asi máš pravdu V dnešní době stojí skoro všechno za hov.. a člověk spíš musí počítat že se něco vysere a bude muset kupovat další dokud nenatrefíš na funkční vyrobek
hashpi píše:Zatím jsem ještě ze zahraničí nenakupoval, ale určo by se něco našlo časem Pak se když tak obrátím na radu
Taky jsem už toho pár nakoupil, tak můžu poradit, až bude potřeba. No a nebo teď koukám, že tu není žádný návod na hobbyking, tak zkusím něco sesmolit.
Včera sem si domů přivez bazarový model osazený servy corona. 3x corona DS-929MG a jedno DS-919MG. Vsechno v kovu, převody jsou hodně bitelný a při velkém zatížení se prohýbá krabička což mne trošku vyděsilo když se krabička rozsklebila a začal z ní sáknout olej z převodovky. Ale zatím to vypadá že jestli servo odejde mechanicky tak na prasknutí krabičky nebo spálení elektroniky, převody ho přežijou. Vůle mají všechna minimální cca +-0.5 stupně. Rychlost je pocitově srovnatelná s HXT900 ale jsou přesnější a dobře drží polohu.
tomíno píše:Včera sem si domů přivez bazarový model osazený servy corona. 3x corona DS-929MG a jedno DS-919MG. Vsechno v kovu, převody jsou hodně bitelný a při velkém zatížení se prohýbá krabička což mne trošku vyděsilo když se krabička rozsklebila a začal z ní sáknout olej z převodovky. Ale zatím to vypadá že jestli servo odejde mechanicky tak na prasknutí krabičky nebo spálení elektroniky, převody ho přežijou. Vůle mají všechna minimální cca +-0.5 stupně. Rychlost je pocitově srovnatelná s HXT900 ale jsou přesnější a dobře drží polohu.
To moooc rád čtu
A mě se ty moje flákaj na celnici... jsem pod limitem a přesto zadržely... poprvé a je to asi 13.balíček z HK, takže celkem slušný skore
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...