:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Jaký akrobatický letadlo?

Modely s elektromotory, které slouží na létání za barákem.
Odpovědět
REX
Admin
Admin

Re: Jaký akrobatický letadlo?

Příspěvek od REX »

Pajas píše:REX: Tak co, jak jsi pokročil s Sbachem?
Tak dnes pro začátek alespoň trochu poslepováno ;)
PA010195.JPG
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

A vážil jsem úplně všechno potřebné pro postavení letadla a bylo to bez baterie a konektorů regl-aku na 165 gramech (i s podvozkem ale ten asi dávat prozatím nebudu, možná na zimu abych si zalyžoval 8-) )
A ještě nemám vyřešený baterky: HK a čekat x koupit lehce dražší doma a hned....
Počítám, že koupím 30ti gramové, cca 500mAh, asi HK.

Pajas
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajas »

Tak se podívej, na kolik by tě to vyšlo s poštou a podle toho se rozhodni :-). Na webu doporučujou články do 460mAh, ale co je realita, nevím. Známý má Zooma, kde dporučujou baterky tak nějak do 1500mAh a má tam 2200mAh.
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu
Spektrum DX6i, OrangeRX, AR610
Videa z letů mých letadel: http://www.youtube.com/pav9sob

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

Dneska jsem neodolal a koupil u jednoho nejmenovaného prodejce v Nováči :lol: :lol: jedny Raye G3 2S 450mAh, před chvilkou jsem byl v dílně napájet konektory, malý zlatý, a celková váha baterek je rovných 30gramů, takže super.
Akorát jsem si při předělávání servisáku zlehka štrejchnul, ale nabíjení se normálně rozjelo, tak snad budou OK.... raději jsem články neměřil abych si nezkazil večer :lol:
Jo a už jsem vyměknul a raději namontoval vrtuli GWS 8x4,3 místo doporučované 9x5.
Na první lety to bude drobet klidnější a baterky nebudou hned zezačátku dostávat takovou sodu :twisted:
Akorát že motor ještě leží na stole a ne v letadle, jsem podle návodu teprve u kroku 2 :?

Pajas
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajas »

Jo, k tomu nejmenovanýmu prodejci občas taky zajdu :D. Záleží zrovna, jakou má náladu. Hrozně se těším na to, až to vyzkoušíš a napíšeš, jak to lítá!
Moje modely: Wing-Dragon, Thunderbird glider (odstavený), Sbach RC-Factory 800mm, FOX 1800 Pelikán, Bobík na gumu

Pajas
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajas »

Tak pánové, Sbacha mám objednanýho 8-) . Zejtra by měl přijít, ale naše pošta je téměř nedobytná z hlediska její otevírací doby :roll: . Měl by dorazit červený. Motor jsem přes Honzu objednal na HK tento: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=17589 . S ním by to mělo šlapat dobře, regulátor Turnigy PLUSH 12A, dvakrát NanoTech 460mAh 2S, serva dvoje HXT pětistovky a jednu devítku na křidýlka. Vrtuli 9x5 si musím koupit někdy u nejmenovaného prodejce v Nováči :lol: . Jo a objednal jsem i podvozek. Z toho důvodu, že Honza řikal, že elektronika přijde docela za dlouho, mně stavba potrvá dost dlouho :( .

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

Já jsem s tím nejmenovaným prodejcem za dobře, má sice své mouchy (nebo své dny :lol: ), ale vycházíme si navzájem vstříc a nemůžu si na něj stěžovat :!:
Jaký si objednal motor jsem nezkoumal, ale vše ostatní je dobré, neměl bys mít problém.... Pokud se ti nechce do Nováče jen kvůli vrtuli, jednu GWS 9x5 budu klidně postrádat a věnuji ti ji. Hoď mi do SZ adresu, pošlu zdarma poštou, jestli chceš (když ji dám do bublinkový obálky, tak ji snad ČP nezničí). Dostal jsem k Full kitu zdarma 3 a mám stejně namontovanou GWS 8x4,3... pro začátek.
A neptej se mě, jak jsem pokročil se stavbou :evil: .... možná to dřív poletí tobě :lol:

Pajas
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajas »

JJ, s tou vrtulí stejně počkám, než co dorazí komponenty z Číny.. Já jako jsem taky osobně spokojen s prodejcem z Nováče, ale slyšel jsem i takové příběhy, že těm aktérům nezávidím :D.

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

Pajas píše:JJ, s tou vrtulí stejně počkám, než co dorazí komponenty z Číny.. Já jako jsem taky osobně spokojen s prodejcem z Nováče, ale slyšel jsem i takové příběhy, že těm aktérům nezávidím :D.
Taky jsem nějaké historky zaslechl...
Jednou bývá v právu ten jindy zas onen, jsme jen lidi, a každý kdo má živnost si ji snaží zachovat aby alespoň nějak fungovala a v dnešní době to není úplně lehké. Vím ze své zkušenosti ;)

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

Pajas píše:Tak pánové, Sbacha mám objednanýho 8-) NanoTech 460mAh 2S .
Tak jak? 8-) Už jsi hrdým majitelem Sbacha :?:
Hele až ti někdy dorazí ty NanoTechy, zvaž je kolik mají ve zkutečnosti... uvádějí 33g
Už mám poslepovaný veškerý EPP dokupy a vypadá to jak má, ale z výbavy v tom jsou jen 2 serva.
A když jsem ho zvážil a odečetl serva, má to 80 gramů.... což mě docela překvapilo, jelikož depronový éro (3mm depron) stejných rozměrů mělo hodně podobnou hmotnost :!:

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Poletuchy“