:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Otevírání nebe 2012 - 31.3. nebo 1.4. - ZRUŠENO!

Zde je místo pro již ukončené akce, kde můžete zveřejnit vaše fotografie a pochlubit se vašimi zážitky.

Jaký den se Vám to hodí více?

Anketa končí za 10 dub 2012 20:30

31.3.2012
0
Žádná hlasování
1.4.2012
4
80%
Je mi to jedno
1
20%

Celkem hlasů: 5

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Re: Otevírání nebe 2012 - 31.3. nebo 1.4.

Příspěvek od Karas »

Po dnešním zasedání výkonné rady, jsme se rozhodli zrušit plánované Otevírání nebe na 1.4.2012. Náhradní termín zatím není znám.
Myslím, že je lepší počkat na lepší počasí ať si to první společné lítání užijeme. Věřím, že to chápete a budeme se těšit na lepší počasí, které jistě brzy přijde.
Sledujte fórum a další termín jistě zvěřejníme. ;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Re: Otevírání nebe 2012 - 31.3. nebo 1.4. - ZRUŠENO!

Příspěvek od frantaletec »

Ahoj výkonná rado.Nepřehodnotíte své rozhodnutí?Vypadá to,že odpoledne bude hezky,i když trochu asi zima.No netlačím na pilu,ale je mi to líto,docela jsem se na to setkání těšil. :(

I když to aprílové počasí je dost nevyzpytatelné....

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

frantaletec píše:Ahoj výkonná rado.Nepřehodnotíte své rozhodnutí?Vypadá to,že odpoledne bude hezky,i když trochu asi zima.No netlačím na pilu,ale je mi to líto,docela jsem se na to setkání těšil. :(

I když to aprílové počasí je dost nevyzpytatelné....
Sluníčko není vše. Nemá cenu abychom tam mrzli na větru, protože 6 °C není buh ví co když do toho fouká vítr. My zalítat asi pojedeme, ale na nějaký větší setkání to prostě není. Dám ti vědět v kolik bychom tam případně jeli a můžeš přijet, ale Otevírání necháme na lepší počasí, aby se tam dalo vydržet celé odpoledne. ;)

frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od frantaletec »

OK,ráno svítilo slunce a ted chumelí asi bychom si to neužili,takže ovírám pivo a nikam se nechystám :?

zdekar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

To je skoda, psal mi SZ TomasC, ze dnes jede z Brna na Prahu a má to tak tedy při cestě, tak že by se zastavil zalítat... no ale jak to tak vypadá bude tam dnes asi sám. :)

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

zdekar píše:To je skoda, psal mi SZ TomasC, ze dnes jede z Brna na Prahu a má to tak tedy při cestě, tak že by se zastavil zalítat... no ale jak to tak vypadá bude tam dnes asi sám. :)
Tak tohle bych ti nevěřil ani kdyby byl 29.Únor. Dobrý pokus. ;)

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Minulé modelářské akce“