Samozřejmě použitelná je. Nevím jakou dostaneš verzi, existuje jich totiž vícero já měl ver.7 . Jak píšu na stránkách, přehrával jsem firmware kvůli duplicitě snímků, jelikož při 30 fps docházelo, podle jistého webu a zkušenosti ostatních, k rozmazávání obrazu právě tou duplicitou. Přehráním firmwaru snížíš počet snímků na 20 fps a lze i vypnout datum a čas. Ale v tvém případě bych to asi neřešil, je to docela složitý postup a nemusí se povézt.frantaletec píše:Karas píše:Postel neuteče.frantaletec píše:Než půjdu do postele,tak bych chtěl říct,že jsem si k tomu objednal tu kamerku "Keychan" s kartou z HK,tak uvidím...
Jinak tu kamerku jsem měl taky a celkem slušný obraz, ale nedávno jsem ji ztratil. Měl jsem ji přilepenou za spodní kryt oboustrankou a po přistání byla fuč, spodní kryt držel na křídle ale zbytek byl bůh ví kde. Karta za 150,- v pr... Takže na to dej bacha.
Ahoj Tomáši,musel jsi tou kamerkou něco udělat,viz RC houby,nebo je k použití tak jak je dodána?
Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
VRaptor
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Re: VRaptor
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Plodný uživatel
Když to bude fungovat,není co řešit.A kdyby náhodou,tak mi poradíš
-
- Plodný uživatel
Už ho mám doma.Náhodou je to krásný letadlo.Až ho sestavím,tak pošlu fotky.
-
- Plodný uživatel
Tomáši ,mám,ale ve foťáku a to je moc velký a zmenšit to neumím.
Letadlo už mám připravený k letu.Je moc krásný.Ale to až na jaře.
Abych ty fotky mohl použít,tak až zasvítí slunce,tak to nafotím telefonem,ten rozměr je akorát a bez úpravy použitelný.
Abych ty fotky mohl použít,tak až zasvítí slunce,tak to nafotím telefonem,ten rozměr je akorát a bez úpravy použitelný.
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi je pošli na email, ja ti je zmenším a vyvěsím tady.frantaletec píše:Tomáši ,mám,ale ve foťáku a to je moc velký a zmenšit to neumím.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Plodný uživatel
Taky přeji všem do nového roku hodně zdraví a štěstí.
Přikládám foto mého nového letadla s přípravou na filmovaní.
Ale let až na jaře
Přikládám foto mého nového letadla s přípravou na filmovaní.
Ale let až na jaře
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Plodný uživatel
Ahoj.Nedalo mi to a šel jsem dnes toto letadlo vyzkoušet.
Moje poznatky a dojmy jsou tyto:
Letělo to svižně nahoru i když jsem měl baterii nabitou na tři čtvrtě kapacity docela slušně.Trochu mě zaskočilo,že při přidání plynu to táhlo dolů,ale je to určitě způsobeno tím,že je motor umístěn nad křídlem.Hlavně jsem potřeboval vyzkoušet brzdící klapky.Tyto jsem vživotě ještě nepoužil.Po zapnutí těchto se mi letadlo vždy vzepjalo nahoru a musel jsem potlačovat výškovkou.
Čím to je,že mám moc velký výchylky dolů?
Byl nahoře docela dost vítr,takže to vše je asi dost zkreslený,uvidím až bude bezvětří.
Ještě bych zapoměl,letadlo jsem musel pořád korigovat do prava a doleva,přitom těžiště mám přesně podle značek na křídlech.6e by tím větrem?
Moje poznatky a dojmy jsou tyto:
Letělo to svižně nahoru i když jsem měl baterii nabitou na tři čtvrtě kapacity docela slušně.Trochu mě zaskočilo,že při přidání plynu to táhlo dolů,ale je to určitě způsobeno tím,že je motor umístěn nad křídlem.Hlavně jsem potřeboval vyzkoušet brzdící klapky.Tyto jsem vživotě ještě nepoužil.Po zapnutí těchto se mi letadlo vždy vzepjalo nahoru a musel jsem potlačovat výškovkou.
Čím to je,že mám moc velký výchylky dolů?
Byl nahoře docela dost vítr,takže to vše je asi dost zkreslený,uvidím až bude bezvětří.
Ještě bych zapoměl,letadlo jsem musel pořád korigovat do prava a doleva,přitom těžiště mám přesně podle značek na křídlech.6e by tím větrem?
To že to šlo při přidání plynu dolu bych řekl, že by mohlo být málo vyoseným motorem nahoru.
S těma klapkama to bude normální... na to se nastavují mixy, kde to potlačení se provede po zapnutí brzd automaticky. Ale vyzkoušej to nejdřív v bezvětří než s tím budeš laborovat.
Ve větru těžko usuzovat jestli se to naklání na stranu nějak samo nebo tím větrem... počkal bych na to klidné počasí a pak uvidíš
S těma klapkama to bude normální... na to se nastavují mixy, kde to potlačení se provede po zapnutí brzd automaticky. Ale vyzkoušej to nejdřív v bezvětří než s tím budeš laborovat.
Ve větru těžko usuzovat jestli se to naklání na stranu nějak samo nebo tím větrem... počkal bych na to klidné počasí a pak uvidíš
-
- Plodný uživatel
Ten motor je vyosen z výroby,teda snad dobře.
Myslel jsem,kdybych startoval se zapnutýma brz.klapkama ,tak by to netlačilo dolů,ale tak jak natahuju výškovku,tak samo nahoru.Až bych dosáhl potřebné výšky,tak klapky vypnu a mělo by to letět normálně,jestli se nepletu.
Myslel jsem,kdybych startoval se zapnutýma brz.klapkama ,tak by to netlačilo dolů,ale tak jak natahuju výškovku,tak samo nahoru.Až bych dosáhl potřebné výšky,tak klapky vypnu a mělo by to letět normálně,jestli se nepletu.