Nechci z toho dělat nějakou plastovou hračku , ale stroj se vším všudy který by se mohl učastnit i soutěží a něco vydrží když už jsem tomu dal tolik času a dostal do takového stádia že by se za něj výrobce nemusel ani stydětjoskapilot píše:A nepomohlo by i toto na finální verzi ?Combe58 píše:Nejsem začátečník , ale naopak dlouholetý modelář, dělám do toho snad od roku 1967 dělám snad vše co létá plave jezdí , na You Tube jsem natrefil na rc motorky , a když jsem viděl kolik takový model stojí , , tak jsem se rozhodl že se svýma šikovnýma ručičkama něco takového sestrojit z dostupných materialů , původně jsem to chtěl stavět z hliníku , ale pro začátek jsem použil levný dostupný plast ( PVC ) , ocelové hřídele a hliníkové trubky závitové tyče a ložiska a převody vykuchané z hraček , střídavý motor Turnigy reguláor Turnigy 20A servo Reely z Xraye a Li-pol 2200 mA 11,1V přední vidlice odpružená , zadní kyvná také odpružená převod zadního kola řetězem rozety ručně dělané sistém zatáčení , vyklánění přední vidlice do stran to by bylo asi tak vě jen se mi ji nedaří naučit jezdit rovně stále nějak kličkujeCombe58 píše:postavil jsem si samoděl rc motorky ale nedaří se mi ji naučit rovně stále sama kličkuje , poradí někdo co jsem udělal špatně
https://www.thingiverse.com/search?q=rc ... t=relevant
Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.