Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Ahoj,
sháním tlakovou hadičku na pneumatický podvozek. Bohužel se prodává pouze v setu jako komplet a já podvozek mám.
Nevíte, kde se dají sehnat, případně i nějaké náhradní. Dík
V tomhle bohužel neporadím. Já budu kupovat elektronický podvozek.
Nic méně pokud se hadička nedá samostatně sehnat, zjistil bych z jakého materiálu je a pokusil bych se ji vyrobit.
Co takhle hadičky ke kompresorům a nebo hydraulické na stroje. Prodávají se různé průměry a druhy v obchodech s ložisky, řemeny,...
Letu zdar!
Jako náhrada hadiček na podvozek je výborná plastová hadička od kapaček a různých infůzí, mělo by to být měkčené PVC . Tu tím tlakem který jsi schopný nacpat do tlakové nádrže neprorazíš. Navíc jsou tyhle hadičky průhledné a poměrně ohebné, takže se s nimi docela dobře pracuje. Dokonce existují různé průměry. Takže pokud nemáš někoho ve zdravotnictví tak ti zbývají prodejny zdrav. potřeb anebo se musíš nechat hospitalizovat a ukecat některou ze sester . Nebo se vplížit do špitálu pod rouškou návštěv a tam............
Tak tuhle hadičku od kapaček doma mám, když mne hospitalizovali na podzim Jak ji po infuzi hodili do koše, hned jsem ji šoupnul do batohu . Stihl jsem vzít akorát dvě.
Dřív jsem tyhle hadičky používal pro přívod paliva.
Kdyby jsi nic nesehnal tak ti pak kousek můžu poslat.