:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Blátníky na Oktavii-veterána:-)

Kategorie určená debatám "o ničem" nebo threadům přesunutých z ostatních kategorií.
REX
Admin
Admin

Re: Blátníky na Oktavii-veterána:-)

Příspěvek od REX »

Tak to já najezdil na mašině za 1,5 roku co jsem ji měl, něco málo přes 1500km! To by mě tímto tempem gumy dřív zpuchřely, než bych je ohobloval, přední určitě :D
Jo a já modelařím podobným tempem, většinou až večer po 8. hodině, když děti usnou a já zůstanu vzhůru, tak to všechno rozbalím a začnu... Ale kolikrát se taky prostě nechce.
Na lítání si naštěstí dokážu najít víc času 8-)
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

PavelN
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od PavelN »

To já dřív najezdil na mašině i 6-8 tisíc km, no a dnes už jen ty 2-3 tis. km. A s modelařením to mám taky tak jako ty. Po osmé hodině večer začínám. Sem tam i něco odpoledne, když je zima nebo ošklivé počasí. No a přes léto to bude hlavně o venkovních aktivitách - moto, veterán, létání i lodička, kolo... a to sem teď netahám povinnosti a rodinu. Ale nestěžuju si prostě modelařím jak umím a myslím že za těch 25 let jsem se už něco naučil. Nikdy jsem vlastně nepostavil model dřív jak za rok a půl. Důležité je, že mě to baví a jsem nejen lítač, ale i stavěč.
Aeronca 10ccm (1,8m), Symfonik V2 (3m), VSO-10 (3m -Fara), VT-116 (3m -Fara), motorový kluzák (2,3m - vlastní konstrukce), L-13 Blaník (3,25m - Fara - stavba)
http://aero1000.rajce.idnes.cz/

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

Tak blatníky jsou na světě, respektive v dílně ;)
Jen pro představu ceny: levý zadní originál, ,,nový,, nepoužitý 6800kč
pravý zadní taky origo, nepoužitý ale KOMBI(drobna úprava) 5000kč
Každá sranda něco stojí, ještě že jsem neplatit já :lol: :lol:

Puma163
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od Puma163 »

To bylo asi lepší udělat z laminátu ne. :)))
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=

REX
Admin
Admin

Příspěvek od REX »

Puma163 píše:To bylo asi lepší udělat z laminátu ne. :)))
Laminát patří na loď :!: a ne na veterána :!:

Odpovědět

Zpět na „Koš“