:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Je tu nějaký znalý houbař či spíše mykolog?

Kategorie určená debatám "o ničem" nebo threadům přesunutých z ostatních kategorií.
Odpovědět
Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Je tu nějaký znalý houbař či spíše mykolog?

Příspěvek od Karas »

Onehdná jsem našel neznámou houbu. V životě jsem ji neviděl, to není nijak zajímavé, jelikož jsem hafo hub nikdy neviděl, ale zaujala mě svým vzhledem. Rostla v trsech, ale nenechte se zmýlit, nikoli na pařezu nebo stromě jak by se dalo předpokládat, ale normálně v zemi ( vysoká smrčina, stráň).
Houbu jsem pochopitelně zahodil, ale musel jsem si ji vyfotit, abych si ověřil co to bylo.
Víte oč jde?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

Puma163
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Re: Je tu nějaký znalý houbař či spíše mykolog?

Příspěvek od Puma163 »

Byly časy, kdy jsem znal snad všechno, co u nás roste. Toto vidím poprvé a myslím, že nic běžnýho to nebude. Možná by nebylo od věci tu fotku poslat nějakým mykologům.
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=

vitstar
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Re: Je tu nějaký znalý houbař či spíše mykolog?

Příspěvek od vitstar »

V RK je mykolog, který ti ji spolehlivě určí. Nějaký p. Matějka jestli si dobře pamatuju. absolvoval jsem loni jednu jeho přednášku a můj dojem je, že ví o čem hovoří a hlavně je to jeho velký kůň. :mrgreen:

Odpovědět

Zpět na „Koš“