:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

mix na DX6i

Vše okolo vysílacích souprav pro ovládání RC modelů
Odpovědět
frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

mix na DX6i

Příspěvek od frantaletec »

Ahoj.Potřebuju poradit.Brzdový klapky mám přiřazeny na přepínači Gear.Když je zapnu,tak se vychýlí dolů a letadlo se mi vzepne nahoru.Bylo mi poraděno kolegou,co má také Fpvraptora,že bych měl nastavit mix,aby když aktivuji klapky,tak se mi součastně potlačí výškovka.Nevím jestli bych to dokázal nastavit.Může mě do toho někdo popostrčit,aby to fungovalo tak jak má? ;)

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Re: mix na DX6i

Příspěvek od Karas »

Ahoj, je potřeba nastavit mix GEAR -> ELEV a nastavit jakou výchylku tam potřebuješ. Mix buď aktivovat nebo nastavit na nějaký spínač. ;)
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Dík,odpopledne vyzkouším a dám vědět.
Koukám,že už máš kovový trimy.Moc pěkný.

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

frantaletec píše:Dík,odpopledne vyzkouším a dám vědět.
Koukám,že už máš kovový trimy.Moc pěkný.
Trimy mám už dlouho, možná budu mít i kovový rolovátko. ;)

frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Operace se podařila,pacient zemřel.Né vážně už mi to fachčí.Když zapnu klapky tak se mi zároveň potlačí výškovka.Už jen vyzkoušet to v praxi.Není nad to,když mi někdo pošle obrázek,je to nevětší pomoc a tvá snaha nebyla marná Dík :D

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

frantaletec píše:Operace se podařila,pacient zemřel.Né vážně už mi to fachčí.Když zapnu klapky tak se mi zároveň potlačí výškovka.Už jen vyzkoušet to v praxi.Není nad to,když mi někdo pošle obrázek,je to nevětší pomoc a tvá snaha nebyla marná Dík :D
S tou výchylkou opatrně. Začni pomalu a přidávej, aby jsi to nezapíchnul při prvním pokusu. Navíc ne vždy to bude stejný, záleží na větru, takže stejně budeš muset ručně korigovat.

zdekar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Karas píše: S tou výchylkou opatrně. Začni pomalu a přidávej, aby jsi to nezapíchnul při prvním pokusu. Navíc ne vždy to bude stejný, záleží na větru, takže stejně budeš muset ručně korigovat.
Jen bych doplnil... jelikož jsem někde četl, že s tím chceš Franto startovat ze země? Na první pokus si bez klapek vylítni výš a pak to zkus zapnout. Uvidíš, jestli ta výchylka výškovky není moc a bezpečně si to pak můžeš upravit. Až to bude OK, tak pak klidně startuj ze země... i když osobně klapky používám pro přistání :)

frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Zdeňku,nikdy jsem nelítal ze země,vždycky jsem házel.Ale tady se jedná o větroň,takže zase budu házet a funkčnost budu opravdu zkoušet v dostatečné výšce abych to uřídil.Jinak přeju hodně zdraví a modelářského štěstí v Novém roce,Franta. :)

Odpovědět

Zpět na „Vysílače, přijímače, programovací systémy vysílačů“