Nějakou náhodou jsem se dnes zase dostal k tomuto letadélku....ono to teda úplně náhodou nebylo, zlobily mě potenciometry na vysílačce FlySky kterou to řídím a opravil jsem je, tak jsem si vzpomněl, že zase vyzkouším baby StepOna
Po zapojení a odzkoušení jsem se opět dostal ke stejnému problému, který mě už v minulosti trápil. Zavolal jsem tedy do Rc-factory na technickou podporu, kde mě nějakým směrem navedly co s tím udělat, ale stejně mi to nešlo
Nedal jsem se však odradit a jelikož jsem měl čas, tak jsem různé bádal a nastavoval, až jsem začínal ztrácet hlavu, ale po asi hodině trápení, kdy to dělalo věci které jsem ani netušil že jdou nějak nastavit, jsem se dopracoval k výsledku jaký jsem potřeboval!

konečně....
A po zjištění že venku je téměř bezvětří jsem jel i vyzkoušet a spokojeně můžu říct že funguje, létá, zatáčí jak má! Sláva!

Ale není to prostě letadlo s klasickým motorem a ovládacími plochami, takže řízení je velmi specifické a člověk si na to musí zvyknout a trochu se i naučit co a jak....pro začátečníka to teda asi moc není, na to je spousta jiných lepších modelů.
Za letu je to však taková roztomilá moucha

IMG_20250228_171003.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...