Hele to si myslím, že zrovna naše firma by si s tím práci přidělávat nechtěla, to prostě radši vyhodí

Ale pracuje tam mraky místních, spousta lidí tam má nějakého známého, tak se asi něco pronést dá. Samozřejmě pokud by někdo chtěl oslovit firmu oficiálně, třeba nějaký kroužek, tak beze všeho, já ale občas nějaký kousek prostě pronesu na tajňáka v tašce nebo pod bundou, na moje občasné potřeby to bohatě stačí na celý rok

Zbyl mi tu třeba úlomek hranolu 110x80mm, kterého jsem si 30cm odlomil, je to poměrně tvrdý materiál, nedá se ani moc zmáčknout jako EPP, ale když už ho promáčkneš, tak se už nevrátí. Je to ale úžasně lehký, tenhle kvádřík 110x80x300 váží jen 70g! Odlomil jsem to asi z metrového profilu, ale takových zbytků tam mají v kontejnerech různých rozměrů, různé lišty odhadem 80x15mm apod. Je to velice podobný tomu modrému materiálu, ze kterého se dřív dělaly elevony pro EPP samokřídla od Telinku, jako Toro 300, Tornádo 11, Direct apod., to bylo taky takhle tvrdý, křehký a lehký.