|
Právě je 09 pro 2023 14:44
|
Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata
|
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 7 ] |
|
 |
|
 |
|
Autor |
Zpráva |
REX
|
Předmět příspěvku: Zapojení regulátoru  Napsal: 15 lis 2023 20:54 |
Mazák |
 |
Registrován: 01 dub 2012 20:36 Příspěvky: 1538 Bydliště: kousek od Náchoda, občas chata Rašovice
|
Ahoj, díky nějakému dalšímu projektu se mi dostal do ruky tento regulátor: Příloha:
IMG_20231115_193810.jpg [ 141.09 KiB | Zobrazeno 71 krát ]
No a jelikož jsem nikdy takové holátko nezapojoval (kromě StepOna Baby) nejsem si úplně jistý v zapojení servokabelu! A teď dotaz nejspíš hlavně na Leona! Je moje úvaha správná jestliže: G - jako ground, zem, tedy černý? S - jako signál, tedy barva označení signálu (bývají různé) 5v - jako napájení, tedy červený drát? Je moje úvaha správná?? Nerad bych hned přepóloval....
_________________ Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
|
|
|
|
 |
BeneFitmodel
|
Předmět příspěvku: Re: Zapojení regulátoru  Napsal: 15 lis 2023 21:01 |
|
Úvaha je OK, ale při pohledu na tu fotku se mne jeví že velké letovaci plochy hned vedle jsou propojený takto + na G - na 5V Doporučuji to rozhodně proměřit!
|
|
|
|
 |
REX
|
Předmět příspěvku: Re: Zapojení regulátoru  Napsal: 15 lis 2023 21:09 |
Mazák |
 |
Registrován: 01 dub 2012 20:36 Příspěvky: 1538 Bydliště: kousek od Náchoda, občas chata Rašovice
|
BeneFitmodel píše: Úvaha je OK, ale při pohledu na tu fotku se mne jeví že velké letovaci plochy hned vedle jsou propojený takto + na G - na 5V Doporučuji to rozhodně proměřit! Přesně tak a to mě právě mate!
|
|
|
|
 |
BeneFitmodel
|
Předmět příspěvku: Re: Zapojení regulátoru  Napsal: 15 lis 2023 21:17 |
|
Vem měřák - ohmmetr přepni na nejmenší možný rozsah a dej na ty vývody já jsem popsal výše. Bude li tam 0 ohmů, tak to číňan špatně popsal... Edit Tak jsem trochu hledal, pokud je to ono.. Na 3g toho umí fakt dost. 
|
|
|
|
 |
REX
|
Předmět příspěvku: Re: Zapojení regulátoru  Napsal: 15 lis 2023 21:29 |
Mazák |
 |
|
Ano, je to ono a děkuji! Opravdu to je nelogicky ,, proti sobě,, Každopádně proměřit bych to mohl až zítra, momentálně nemám měřák k dispozici... ušetřil si mi čas a práci!
|
|
|
|
 |
LEON
|
Předmět příspěvku: Re: Zapojení regulátoru  Napsal: 16 lis 2023 05:37 |
Zkušený |
 |
Registrován: 06 črc 2022 07:37 Příspěvky: 680 Bydliště: Nové Město nad Metují
|
Mě spíš překvapuje ta absence nějakého většího pasivního chladiče, u 30A regulátoru. Já mám na SUB250 modelech taky regly bez pasivu, ale to jsou 8A, nebo max. 12A. Ale už 20A regulátor mám s klasickým velkým pasivem z tlustého plechu přes celý regl.
_________________ Bývalka, složenky, nemoc, problémy v práci… Jakmile odstartujete a nasadíte si FPV brýle, je tohle všechno pryč. Nahoře jste jen vy, nekonečná krajina pod vámi, maximální soustředění na let. Domů se po přistání vracíte s krásně vyčištěnou hlavou...
|
|
|
|
 |
REX
|
Předmět příspěvku: Re: Zapojení regulátoru  Napsal: 16 lis 2023 08:20 |
Mazák |
 |
|
To je pravda, ten chybí, jak to mají vyřešené netuším... Já ho naštěstí hodlám provozovat na mnohem menší proudy než je uvedené, myslím že maximálně na poloviční. Kupoval jsem nějaký malý motor s velkým Kv a narazil jsem na tenhle regulátor, který se mi docela hodil, tak jsem ho vzal taky a zrovna použil.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Stránka 1 z 1 [ Příspěvků: 7 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
|