Plánky z model hobby magazínu

Kategorie určená debatám "o ničem" nebo threadům přesunutých z ostatních kategorií.
REX
Mazák

Re: Plánky z model hobby magazínu

Post by REX »

hashpi wrote:Taky se mi víc zamlouvá Lancaster, hlavně proto, že se týká víc našich evropských dějin. A tyhle bombardéry sypaly pumy na mého dědu, když byl v Berlíně jako nuceně nasazený.
Ten plánek pak můžeš vytisknout 2x :lol: :lol: :lol: :lol: Je to přesně on :lol: :lol:
Přesně tak, je mi historicky blíž a hlavně je to evropan... nějakou knížku jsem o něm taky přečetl a musel to být mazec v tom lítat a hlavně plnit takové úkoly jako boření přehrad, betonových bunkrů a ve své době unést pumu o váze 10.000kg!!! Super stroj!

A ohledně toho tisku, pokud jsem to dobře spočítal, mělo by to stát cca 220kč/kus tak jestli chceš, není problém vytisknout. Velikost plánu je cca 1,9x0,8metrů :mrgreen:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

hashpi
Zkušený

Post by hashpi »

Nedávno jsem se díval někde na sat na pořad o Lancastru a bylo to něco úžasného. Měli tam poslední letuschopný stroj a ty záběry z kabiny a střídavě ze země. To byla nádhera.
Za plán budu rád, ale ještě musím mrknout na měřítko ;) V M 1:12 by mě lrozpětí skoro 260 cm

tomíno
Plodný uživatel

Post by tomíno »

Tak na lancastery sem zvedavej panove. Taky mam pro tenhle stroj slabost a driv sem se zamiloval do lancastera a jojaka. Jojaka sem si splnil po snad deseti letech a lancastera snad stihnu pred duchodem jeste :D :D Takze at mi to tady fotonavody od vas pekne usnadnej ;) :D
JOJO, SU-26 XP, Blade mcpx brushless, Zlin Z50LS šad, mythos EPP, CAP232 haykong, XRAY T3 2011, rhino 2, mini vertex, venus
futaba FC-16, graupner/SJ MX-20

hashpi
Zkušený

Post by hashpi »

To si ještě počkáš :mrgreen: Tak brzy to stavit zatím nebudu. Málo času, ale přes zimu bych chtěl aspoň dvě éra postavit :lol: Ten dokument o Lancastrech http://www.csfd.cz/film/289672-lancaste ... -nasazeni/

REX
Mazák

Post by REX »

tomíno wrote:Tak na lancastery sem zvedavej panove. Taky mam pro tenhle stroj slabost a driv sem se zamiloval do lancastera a jojaka. Jojaka sem si splnil po snad deseti letech a lancastera snad stihnu pred duchodem jeste :D :D Takze at mi to tady fotonavody od vas pekne usnadnej ;) :D

....budem tisknout 3x :lol: :lol: :lol:

REX
Mazák

Post by REX »

hashpi wrote:To si ještě počkáš :mrgreen: Tak brzy to stavit zatím nebudu. Málo času, ale přes zimu bych chtěl aspoň dvě éra postavit :lol: Ten dokument o Lancastrech http://www.csfd.cz/film/289672-lancaste ... -nasazeni/

Plány máš pěkný, já chci do konce roku postavit to co mám teď rozdělaný a do jara stihnout ještě jedno, tak na tom jsme podobně 8-)
Dokument asi dobrej, jen mi nějak uniká, jestli jde někde najít v tom odkazu video?

REX
Mazák

Post by REX »

hashpi wrote:Jo a to nejdůležitější :lol: Udávané rozpětí na MHM 1440mm a ve skutečnosti na plánu má 1060 mm.
Tak mě napadá, že tohle by měl být dostatečný důvod pro reklamaci! Nebo se pletu?

hashpi
Zkušený

Post by hashpi »

1. Na dokumentarním satelitním programu pak byl ještě moc hezky natočený kousek a tam byly záběry ze současnosti s Lancasterem, ale nevzpomenu si název. Jinak Lancastery ve válce se dají stáhnout přes torrent http://tracker.cztorrent.net/torrent/la ... phd/300846 nebo http://uloz.to/xUwmoGX/lancaster-ve-valce-avi

2. K reklamaci by to určitě důvod byl. Cena byla 250,-i s poštovným a balným. a musel bych platit jednu cestu tam což se mi nechce, ale zavolat a nebo napsat bych jim mohl. Ať se další modeláři nespálí a opraví si údaj o rozpětí na E-shopu.

REX
Mazák

Post by REX »

hashpi wrote:
2. K reklamaci by to určitě důvod byl. Cena byla 250,-i s poštovným a balným. a musel bych platit jednu cestu tam což se mi nechce, ale zavolat a nebo napsat bych jim mohl. Ať se další modeláři nespálí a opraví si údaj o rozpětí na E-shopu.

Přesně tak, napsat jim, jaký to jsou pitomci, jen aby věděli že lidi nejsou spokojení s tím co si koupí a ať si alespoň opraví údaj na netu aby se další kupující nenapálil....

tomíno
Plodný uživatel

Post by tomíno »

Tak jo, vytiskni to rovnou třikrát, pár let mi to bude sloužit jako plakát na výzdobu a pak jako stavební plán :D Snad :D :D
JOJO, SU-26 XP, Blade mcpx brushless, Zlin Z50LS šad, mythos EPP, CAP232 haykong, XRAY T3 2011, rhino 2, mini vertex, venus
futaba FC-16, graupner/SJ MX-20

Return to “Koš”