No budu mít tuto:
http://www.knihcentrum.cz/vojenska-tech ... y/d-91156/
Později pořídím nějakou s moderními letadly.
Encyklopedie letadel
Forum rules
1. Ukládejte sem pouze věci související s modelařinou. Off-Topic nebo nelegální soubory budou ihned mazány.
2. Uživatelé nesou plnou odpovědnost za obsah, který sem nahrají, a musí zajistit, že jejich obsah neporušuje žádné zákony nebo práva třetích stran.
3. Uživatel ukládající data na toto fórum ručí, že vlastní oprávnění je zvěřejnit (jsou jeho vlastní, má svolení fotografa, jsou volně šiřitelné...)
4. Provozovatel tohoto fóra nezodpovídá za obsah nahraný uživateli a není povinen aktivně sledovat nebo kontrolovat nahraný obsah.
5. Příspěvky či jejich přílohy, které jsou považovány za nevhodné nebo které porušují pravidla, mohou být odstraněny bez předchozího upozornění.
6. Uživatel odesláním příspěvku s přílohou na toto fórum prohlašuje, že rozumí pravidlům tohoto fóra a souhlasí s nimi.
1. Ukládejte sem pouze věci související s modelařinou. Off-Topic nebo nelegální soubory budou ihned mazány.
2. Uživatelé nesou plnou odpovědnost za obsah, který sem nahrají, a musí zajistit, že jejich obsah neporušuje žádné zákony nebo práva třetích stran.
3. Uživatel ukládající data na toto fórum ručí, že vlastní oprávnění je zvěřejnit (jsou jeho vlastní, má svolení fotografa, jsou volně šiřitelné...)
4. Provozovatel tohoto fóra nezodpovídá za obsah nahraný uživateli a není povinen aktivně sledovat nebo kontrolovat nahraný obsah.
5. Příspěvky či jejich přílohy, které jsou považovány za nevhodné nebo které porušují pravidla, mohou být odstraněny bez předchozího upozornění.
6. Uživatel odesláním příspěvku s přílohou na toto fórum prohlašuje, že rozumí pravidlům tohoto fóra a souhlasí s nimi.
Re: Encyklopedie letadel
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
Vypadá dobře 

-
- Plodný uživatel
Tak já dostal opět další knihu
k dnešnímu svátku mi rodiče koupili tohle: http://www.knihcentrum.cz/nejznamejsi-b ... la/d-4814/
Už to ani nestíhám číst

Už to ani nestíhám číst

"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."
tomáš-lično wrote:Tak já dostal opět další knihuk dnešnímu svátku mi rodiče koupili tohle: http://www.knihcentrum.cz/nejznamejsi-b ... la/d-4814/
Už to ani nestíhám číst
Všechno nejlepší, ať se vše daří a hlavně ať to lítá

Hlavně že je kniha doma, přečíst si ji můžeš kdykoli

-
- Plodný uživatel
Dík
tojo,pár lidí říká že si takovýhle nechají do důchodu,ale já a ostatní se ho an inedočkáme,takže není na co čekat 

"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."
-
- Moderátor
Modelářská literatura
Nenašel jsem zde žádné specializované vlákno nebo foch zaměřen na modelářskou literatúru, knihy a zdroje informací.
Možná by nebylo od věci to založit a přesunout to tam.
Vybafla na mne ráno reklama s odkazem na toto.
Česká kniha pro modeláře zaujala celý svět. Vyprodala se za několik dní
Na to nešlo nekliknout...
Za přečtení stojí i toto.
https://www.armyweb.cz/clanek/pro-dobro ... -publikace
Možná by nebylo od věci to založit a přesunout to tam.
Vybafla na mne ráno reklama s odkazem na toto.
Česká kniha pro modeláře zaujala celý svět. Vyprodala se za několik dní
Na to nešlo nekliknout...

Za přečtení stojí i toto.
https://www.armyweb.cz/clanek/pro-dobro ... -publikace
Kostka stěží vysvětlí úsečce a už vůbec ne bodu, že existují i jiné dimenze života, než jsou v tom jejich ... 

Tak za nějakou sekci pro Literaturu a odkazy na ni bych se také přimlouval. Ale nevím, jestli to má smysl vůbec psát do připomínek a návrhů k fóru, protože mi přijde, že tu už nic žádný z adminů, co mohou měnit strukturu fóra, nečte 

Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete
(Pro přidání pište SEM)

Ano, v jistém slova smyslu bych to bral, je to diskuzní fórum...LEON wrote:Tak za nějakou sekci pro Literaturu a odkazy na ni bych se také přimlouval. Ale nevím, jestli to má smysl vůbec psát do připomínek a návrhů k fóru, protože mi přijde, že tu už nic žádný z adminů, co mohou měnit strukturu fóra, nečte
Dát připomínku do návrhů k fóru určitě! Rozhodně se tu všechno čte, jen se s tím momentálně nic nedělá, všechno má svůj čas.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 1697 Views
-
Last post by BeneFitmodel
-
- 0 Replies