Encyklopedie letadel

Literatura s modelářskou tématikou, tipy na modelářské knihy, odkazy na volně stažitelné zdigitaliizované verze apod. (Pouze pro registrované)
Forum rules
1. Ukládejte sem pouze věci související s modelařinou. Off-Topic nebo nelegální soubory budou ihned mazány.
2. Uživatelé nesou plnou odpovědnost za obsah, který sem nahrají, a musí zajistit, že jejich obsah neporušuje žádné zákony nebo práva třetích stran.
3. Uživatel ukládající data na toto fórum ručí, že vlastní oprávnění je zvěřejnit (jsou jeho vlastní, má svolení fotografa, jsou volně šiřitelné...)
4. Provozovatel tohoto fóra nezodpovídá za obsah nahraný uživateli a není povinen aktivně sledovat nebo kontrolovat nahraný obsah.
5. Příspěvky či jejich přílohy, které jsou považovány za nevhodné nebo které porušují pravidla, mohou být odstraněny bez předchozího upozornění.
6. Uživatel odesláním příspěvku s přílohou na toto fórum prohlašuje, že rozumí pravidlům tohoto fóra a souhlasí s nimi.
Karas
Mazák
Mazák

Re: Encyklopedie letadel

Post by Karas »

No budu mít tuto:
http://www.knihcentrum.cz/vojenska-tech ... y/d-91156/
Později pořídím nějakou s moderními letadly.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

hashpi
Zkušený
Zkušený

Post by hashpi »

Vypadá dobře :)

tomáš-lično
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Post by tomáš-lično »

Tak já dostal opět další knihu :twisted: k dnešnímu svátku mi rodiče koupili tohle: http://www.knihcentrum.cz/nejznamejsi-b ... la/d-4814/

Už to ani nestíhám číst :oops:
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."

hashpi
Zkušený
Zkušený

Post by hashpi »

tomáš-lično wrote:Tak já dostal opět další knihu :twisted: k dnešnímu svátku mi rodiče koupili tohle: http://www.knihcentrum.cz/nejznamejsi-b ... la/d-4814/

Už to ani nestíhám číst :oops:

Všechno nejlepší, ať se vše daří a hlavně ať to lítá :D
Hlavně že je kniha doma, přečíst si ji můžeš kdykoli :mrgreen:

tomáš-lično
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Post by tomáš-lično »

Dík :) tojo,pár lidí říká že si takovýhle nechají do důchodu,ale já a ostatní se ho an inedočkáme,takže není na co čekat :mrgreen:
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."

BeneFitmodel
Moderátor
Moderátor

Modelářská literatura

Post by BeneFitmodel »

Nenašel jsem zde žádné specializované vlákno nebo foch zaměřen na modelářskou literatúru, knihy a zdroje informací.
Možná by nebylo od věci to založit a přesunout to tam.

Vybafla na mne ráno reklama s odkazem na toto.
Česká kniha pro modeláře zaujala celý svět. Vyprodala se za několik dní
Na to nešlo nekliknout... :lol:
Za přečtení stojí i toto.
https://www.armyweb.cz/clanek/pro-dobro ... -publikace
Kostka stěží vysvětlí úsečce a už vůbec ne bodu, že existují i jiné dimenze života, než jsou v tom jejich ... ;-)

LEON
Admin
Admin

Post by LEON »

Tak za nějakou sekci pro Literaturu a odkazy na ni bych se také přimlouval. Ale nevím, jestli to má smysl vůbec psát do připomínek a návrhů k fóru, protože mi přijde, že tu už nic žádný z adminů, co mohou měnit strukturu fóra, nečte :(
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

REX
Admin
Admin

Post by REX »

LEON wrote:Tak za nějakou sekci pro Literaturu a odkazy na ni bych se také přimlouval. Ale nevím, jestli to má smysl vůbec psát do připomínek a návrhů k fóru, protože mi přijde, že tu už nic žádný z adminů, co mohou měnit strukturu fóra, nečte :(
Ano, v jistém slova smyslu bych to bral, je to diskuzní fórum...
Dát připomínku do návrhů k fóru určitě! Rozhodně se tu všechno čte, jen se s tím momentálně nic nedělá, všechno má svůj čas.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Knihy a literatura”