Svaz modelářů České republiky (SMČR)

Ankety, diskuze o modelaření, které se nehodí do ostatních kategorií ani do koše.
7591
Zelenáč
Zelenáč
Been thanked: 21 times

Re: Svaz modelářů České republiky (SMČR)

Post by 7591 »

LEON wrote: 15 Mar 2026 08:44 Jo, díky Bene za upozornění, přesunul jsem ten dotaz 7591 sem (zařadil se před Tvůj příspěvek), to patří k organizační tématice SMČR, ne k jejich pravidlům.
Dal jsem to úmyslně do vlákna ze kterého to bylo přesunuto, aby na to reagoval p. Tomáš Ciniburk, protože tam měl příspěvek.
Nejsem si jistý, jestli sleduje i tohle vlákno.

LEON
Admin
Admin
Guru
Guru
3
Has thanked: 997 times
Been thanked: 247 times

Kategorie modeláře:

Organizace:

Post by LEON »

Úplně dole pod příspěvky je seznam uživatelů, kteří sledují toto vlákno, p Tomáš Ciniburk je tam vidět také a do tohoto vlákna také přispívá, takže pokud bude chtít, odpoví.
FPV Air Combat - Hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE

7591
Zelenáč
Zelenáč

Post by 7591 »

Děkuji za info.

moza
Zelenáč
Zelenáč
1
Has thanked: 59 times
Been thanked: 27 times

Kategorie modeláře:

Re: Pravidla létání pro členy Svazu modelářů

Post by moza »

7591 wrote: 14 Mar 2026 19:41 Jen dotaz:
Tady je rozpočet SMČR 2025:
https://www.svazmodelaru.cz/wp-content/ ... R-2025.pdf
Je možné někde vidět položkově jednotlivé body? Nejde samozřejmě o to rozepisovat např. v materiálu pro mládež každou stavebnici, ale kde se dá dohledat rozpis výdajů na zaměstnance DPČ, DPP, jednotlivé soutěže a náklady na ně, soustředění jaká kde a náklady, materiál pro mládež komu a kolik, rozpočet předsednictva kolik a kam atd.
Děkuji za odpověď
( jsem členem SMČR)
Ano, ten podminovaci zpusob v odpovedi admina je zcela na miste, opravdu si kdokoliv naivne myslite, ze bude chtit odpovidat, navic verejne, na sice zcela legitimni dotaz, ktery mu ale jde po krku?

7591
Zelenáč
Zelenáč

Post by 7591 »

To není o naivitě tazatele. To je o tom, že sem dá někdo odkaz kde se to dá dohledat, případně kdo vydá ten rozpis.
Normálně bych čekal přístup k tomu na webu SMČR. Ale možná to jen špatně hledám.
Nemám vůbec nic proti navýšení členských příspěvků ve SMČR na r. 2027.
Jestliže to ale platím, tak bych rád viděl jakým způsobem se ty peníze používají (včetně dotací).
Je to normální dotaz a neviděl bych kolem toho problémy.
Na SMČR je kontrolní komise. Je možné dát dotaz i tam, ale zdá se mi to zbytečné. Tohle by mělo být členům, nebo minimálně předsedům klubů dostupné.

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ostatní modelářská témata”