Stále pomalu pokračuji ve stavbě, mám slepený třetí kus a ten se povedl nejlépe co se týče přesnosti a čistoty slepení do finální podoby, hlavně přední část s rourami je opravdu povedená
Do přední části trupu nebo spíš křídla

jsem umístil háček pro starty gumou. Háček je umístěný na překližkové výztuze, která je částečně umístěná uvnitř a pak vzadu přechází do ploutvičky, za kterou se bude při startu držet.
Detail uchycení kovového háčku do překližky
A lepení elevonů, nechávám to jako poslední krok, zdálo by se, že je to složitější, ale mě to tak vyhovuje. Elevony v podstatě nemají panty, depron není prořízlý skrz, takže pant dělá depron. Ale jelikož je to křehké, zespodu je podlepený na 2 místech papírovou páskou, pro jistotu...
Na vše co slepuji používám Purex, nebo pěnivou alternativu. Všechny spoje zajišťuji hlavně papírovou páskou, která dobře na depronu drží a zároveň jde snadno sloupnout. Navíc zabrání vytečení pěnivého lepidla, případně lepidlo krásně vypění dutinu, nepřesnost, kterou páska ohraničuje a zamezí vypěnění kam nemá... Špendlíky používám minimálně, tady jich je skoro zbytečně moc
A pak tu ještě byla otázka co udělat s koncemi rour, které jsou menší než místo pro roury na výlisku křídla. Řešení není úplně ideální, ale momentálně nejjednodušší únosné.... Protože předělávat formu by byl dost opruz!
3 mm deron jsem rozřízl ostrým nožem na půl. Není to úplně snadné, ale trocha cviku a jde to! Potom depron ještě zbrousim na jemném novém brusném papíru, na tloušťku kolem 0,5mm! Výslednou slupku deronu oříznu na požadovaný tvar a přilepím na dané místo. Při lepení opět vše zajišťuji papírovou páskou.
Způsob pohonu modelu je zatím nedořešený, možná raketový pohon, možná jen letadlo na svah, nebo jen pro krátké lety na rovině starty gumolanem, nebo třeba vynášení na hřbetě jiného letadla jako bezmotorové....
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...