No ono to zase až tak úplně neobvyklý není!
Ale taky se dost divím takovému řešení, co je k tomu vede?
A už dost!!!!
Re: A už dost!!!!
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Já jsem právě ještě žádný akumulátor v nějakém modelářství se dvěma Gold samicema snad ještě prodávat neviděl, proto mě překvapila ta zmínka tady, že to v této konfiguraci už někdo koupil
To si vyloženě říká o přepólování při zapojení do reglu, to snad není otázka JESTLI, ale spíš KDY 

Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete
(Pro přidání pište SEM)

Např:
https://www.modelcentrum.cz/produkt/Spo ... Wh-i138308
Stále se to tak běžně používá... Prostě to není úplně blbuvzdorný, ale předpokládá se, že se raději někdo jen tak nesplete! A co si pamatuji, když jsem jezdil cca před 25-ti lety auta on-road 1:10, bylo to běžné už tehdy.
https://www.modelcentrum.cz/produkt/Spo ... Wh-i138308
Stále se to tak běžně používá... Prostě to není úplně blbuvzdorný, ale předpokládá se, že se raději někdo jen tak nesplete! A co si pamatuji, když jsem jezdil cca před 25-ti lety auta on-road 1:10, bylo to běžné už tehdy.
Kolega důchodce Milan také používá systém dvou 3,5mm GOLD samic na baterkách. Na můj udivený dotaz, proč to má udělané takhle neprakticky, odpověděl, že "dřív se to tak prostě dělalo" a už je starej na to měnit svoje zvyky
Ale jemu se to prý za těch mnoho desítek let ještě nepodařilo přehodit a odpálit si třeba regulátor.

Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete
(Pro přidání pište SEM)

Kolegu Milana naprosto chápu, kolem roku 2000 to bylo opravdu velmi běžné! A nikdy jsem nikoho neviděl, že by přepóloval, nebo by něco díky tomu hořelo, prostě se nic takového nestávalo....
Kolem roku 1998 jsem začal jezdit závody RC aut 1:10, silniční. Já měl teda už použité konektory které se nedaly přepólovat, ale většina jezdců používala právě podobný systém konektorů, prostě jen červený a černý drát... Hlavně ale taky proto, tě se na baterky na oba vývody napájely samice a snadno a rychle se pak baterky měnily.
A možná že to mohlo být i dobou, nebyla tolik uspěchaná a lidé kteří toto řešení používali, věděli co dělají, nerozptylovali se zbytečnostmi a vše fungovalo prostě jinak. Dnes se taky kolikrát spousta věcí zbytečně hrotí kvůli bezpečnosti a dalším hovadinám....
Kolem roku 1998 jsem začal jezdit závody RC aut 1:10, silniční. Já měl teda už použité konektory které se nedaly přepólovat, ale většina jezdců používala právě podobný systém konektorů, prostě jen červený a černý drát... Hlavně ale taky proto, tě se na baterky na oba vývody napájely samice a snadno a rychle se pak baterky měnily.
A možná že to mohlo být i dobou, nebyla tolik uspěchaná a lidé kteří toto řešení používali, věděli co dělají, nerozptylovali se zbytečnostmi a vše fungovalo prostě jinak. Dnes se taky kolikrát spousta věcí zbytečně hrotí kvůli bezpečnosti a dalším hovadinám....