Kdy nás bude na RCfree padesát.

Kategorie určená debatám "o ničem" nebo threadům přesunutých z ostatních kategorií.

Kdy nás bude na RCfree padesát ?

Můžete vybrat 1 možnost

0
Žádná hlasování
1
10%
5
50%
2
20%
2
20%

Celkem hlasů: 10

LV
Znalý uživatel
Kontaktovat uživatele:

Re: Kdy nás bude na RCfree padesát.

Příspěvek od LV »

Karas píše: Počet členů nedělá kvalitní fórum, ale jeho obsah.
Kvalitné fórum robia kvalitní prispievatelia.
Na to aby fórum žilo netreba aby sa pýtali iba totálni začiatočníci, ale aj tí pokročilý. Iba z debaty skúsených sa môžu poučiť aj tí čo si myslia že sú pokročilý, ale aj samotný debatujúci "skúsený". Nikto nezožral všetku múdrosť sveta a modelárstvo je veda ktorá sa stále vyvíja....
Nie som zlý, iba rýpem. Do menej chápavých.

Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

anonym píše:
Karas píše: Počet členů nedělá kvalitní fórum, ale jeho obsah.
Kvalitné fórum robia kvalitní prispievatelia.
Na to aby fórum žilo netreba aby sa pýtali iba totálni začiatočníci, ale aj tí pokročilý. Iba z debaty skúsených sa môžu poučiť aj tí čo si myslia že sú pokročilý, ale aj samotný debatujúci "skúsený". Nikto nezožral všetku múdrosť sveta a modelárstvo je veda ktorá sa stále vyvíja....
Však ano, jenomže míra neznalosti pokročilého a začátečníka je rozdílná. Pokročilý má základní znalosti, začátečník ani to ne. Zkušený radí pokročilému, zkušený a pokročilý začátečníkovi. U začátečníka je větší pravděpodobnost, že se zeptá.
Když to vezmu ze svého pohledu, tak jsem pokročilý (dělíme to na 3 skupiny). Mám základní znalosti co se týče elektroniky a letadel. Momentálně stagnuji, žádný model nestavím, takže jen létám a proto nemám potřebu se na nic ptát.
Řekl bych, že tento stav má většina pokročilých. Začátečník tápe ve všech směrech, tudíž se ptá na základy. A od toho tu je fórum, samozřejmě mimo jiné. Tím se dostáváme do začarovaného kruhu. Pokročilí se neptají, jelikož "nemají na co". Začátečníci sem nechodí, jelikož tu nevidí mnoho informací. Zkušení zde nevidí otázky nebo to nemají zapotřebí. Teď jak z toho kruhu ven. ;) :)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

zdekar
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Ptát se, ptát se a ptát se. Pokud někomu není něco 100% jasné, tak založit téma a zeptat se na názor jiných. Ty znalosti jsou samozřejmě potřeba, ale někdy může otázku experta klidně vyřešit i začátečník dobrým nápadem. Samozřejmě zas nemá smysl ptát se na úplné nesmysly jen proto, aby se rozjela diskuze. ;-) Čím víc zajímavých témat, tím víc lidí si je sem přijde číst a čím víc lidí, tím víc zajímavých témat. Ale je potřeba nějak začít :)
Jinak těch skupin bych dal asi 5 (úplný začátečník, mírně pokročilý začátečník, pokročilý, zkušený a expert). :)

Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Copak padesát, ale brzo budeme mít tisící příspěvek, tak jedem, kdo vloží tisící příspěvek, za odměnu může jít dneska spát v 9.
Ostatní tu budou až do 11. :D

Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Všimli jste si, že už nás je padesát?? :D
Ti co tipovali za měsíc měli pravdu. Jsem byl jeden z nich . ;) :lol:

Salaman
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Salaman »

zdekar píše:Ptát se, ptát se a ptát se. Pokud někomu není něco 100% jasné, tak založit téma a zeptat se na názor jiných. Ty znalosti jsou samozřejmě potřeba, ale někdy může otázku experta klidně vyřešit i začátečník dobrým nápadem. Samozřejmě zas nemá smysl ptát se na úplné nesmysly jen proto, aby se rozjela diskuze. ;-) Čím víc zajímavých témat, tím víc lidí si je sem přijde číst a čím víc lidí, tím víc zajímavých témat. Ale je potřeba nějak začít :)
Jinak těch skupin bych dal asi 5 (úplný začátečník, mírně pokročilý začátečník, pokročilý, zkušený a expert). :)
Problém bude taky v tom že třeba já když si s něčím nevím rady, tak se zeptám na ICQ kamarádů modelářů a když ani ti na 100% neporadí, tak teprve jdu na fórum. Je to jenom o lenosti fórum nechávat až jako poslední možnost, když nic jiného nepomůže.

zdekar
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Tak už nás zas není 50... :) Supressor26 byl prokazatelně SPAM Bot z ukrajiny a jeho účet byl smazán.

Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Podle statistik se počet návštěv oproti Srpnu zvýšil. Ovšem co se týče počtu příspěvků, tak nic moc. Chlapi, když už sem chodíte, tak proč něco nenapíšete? Myslím si, že tu je dost témat, na které se dá alespoň něčím přispět. Je mi to trapný neustále opakovat, ale je to tak. Začínám mít pocit, že jste všichni BOTI, ty taky přijdou přečtou co se změnilo a zmizí beze stop. :lol:

Puma163
Plodný uživatel

Příspěvek od Puma163 »

Myslím, že tu bude lidí dost, nejlépe modelářů, kteří dokáží diskutovat a společně se něčho dobrat. Jen je třeba, aby o tomto foru byla širší povědomost. Já se o něm dozvěděl, až když jsem si dovolil na manii lehce zaprotestovat proti uzamknutí vlákna a byl jsem zabanován. Snad mě ještě dodatečně nepřijede někdo zastřelit. Tak ať se modelařině daří. A tomuto foru taky.
Každý modelář se stane pilotem. Pokud se mu to nepodaří, zůstane modelářem navždy. http://www.rcalbum.com/index.php?sum=1782&amode=

Karas
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Puma163 píše:Myslím, že tu bude lidí dost, nejlépe modelářů, kteří dokáží diskutovat a společně se něčho dobrat. Jen je třeba, aby o tomto foru byla širší povědomost. Já se o něm dozvěděl, až když jsem si dovolil na manii lehce zaprotestovat proti uzamknutí vlákna a byl jsem zabanován. Snad mě ještě dodatečně nepřijede někdo zastřelit. Tak ať se modelařině daří. A tomuto foru taky.
Díky. Pečlivě jsem to sledoval a zapojoval se. Psal jsem ti SZ, takže to můžeme řešit tam. Myslím, že je škoda plnit fórum debatou o konkurenčním fóru jako je mánia. ;)

Odpovědět

Zpět na „Koš“