Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Obtisky na FPV Raptoru
-
- Plodný uživatel
Obtisky na FPV Raptoru
Ahoj chlapi.Zprovoznil jsem Raptora z HK.Finálová uprava byla polepení obtiskama.Byl to teda porod,hlavně s těmi na křídlech kvuli veliké ploše.Malinko se mi to někde chytne,kde nemá a už se to trhá.Chvíli jsem si myslel,že se na to vybodnu a nebudu tam lepit nic.Potom jsem to nějak dodělal.Ted mám problém,že se mi to pořád krablovatí.Zkoušel jsem to vypínat fénem.ale po čase se ty vlnky udělají znova.A to jsem to křídlo před lepením odmastil.Nevíte prosím někdo co s tím? 

- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obtisky na FPV Raptoru
Ahoj, folii vypínat fénem? Vždyť je to plastová folie ne? Krabacení se asi nevyhneš, řekl bych, že to je tím, jak pracuje křídlo. Asi bych to strhnul a stříknul sprejem. 

Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Plodný uživatel
No chvíli to nechám a pak možná stříknu,ale tak jako ty obtisky to tak pěkný neudělám.
- LEON
- Admin
Frantalec z Hlinného ještě létá? Netušil jsem, že mám ve svém blízkém okolí víc FPV kolegů 

Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete
(Pro přidání pište SEM)