:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Létající Me163 Komet

Diskuse o osobních letadlech, létání, pilotování a související tématice.
Odpovědět
LEON
Admin
Admin

Létající Me163 Komet

Příspěvek od LEON »

Já si myslím, že jedno letadlo je na tomto diskusním fóru poměrně hodně opomíjeno. Je jím Me163 Komet :D Proto sem dám některá videa opravdových Kometů :)

Jediný létající Me163 na světě (no dobře, plachtící):

A něco z historie:

Naposledy upravil(a) LEON dne 14 srp 2022 07:36, celkem upraveno 1 x.
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

REX
Admin
Admin

Re: Létající Me163 Comet

Příspěvek od REX »

Ano, tohle letadlo je tu hodně opomíjeno :lol: :lol: :lol:
Tyhle videa samozřejmě znám, jen bych chtěl připomenout, že správný název tohoto éra je jako na druhém videu, tzn. Komet!
No jo, já vím, to se mi to kecá když jsem byl na tuhle skutečnost před časem taky upozorněn na RCmafii.....
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

LEON
Admin
Admin

Re: Létající Me163 Komet

Příspěvek od LEON »

Máš Rexi pravdu, sypu si popel na hlavu a opravuji nadpis :oops: Jsem už z té všeobjímající angličtiny úplně zmagořený. Bylo by super, kdyby někdo postavil opravdu funkčního Kometa i s pohonem. Přece při dnešních technologiích by to už nemuselo být tak nebezpečné, jako tenkrát. Když už byl postaven Komet s originálním pohonem jako RC model 8-)
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Osobní letadla, ULL a jiné pilotované letecké dopravní prostředky“