Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Tak mi to nedá a musím se pochlubit konečně jsem měl všechny věci,tak jsem neváhal a pustil se do laminování...
Naprostá spokojenost,dal jsem si pozor abych tu tkaninu ,,utáhl´´ a nemá to skoro žádnou vůli,akorát na průchod a duralová trubka drží krásně,ještě jednou děkuji všem za rady,ušetřil jsem tím nemalé peníze
"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."
No vidíš. Nakonec si sám zjistil, že na tom zas tak nic moc není Příště si uděláš třeba lamináový kryt motoru nebo něco podobného a pak se pustíš klidně i do trupu
Když jsem kdysi dávno dělal laminátové trupy a komponenty na F3B a F3J, Taky se to někdy úplně nepovedlo. Ale pak se to nakonec jednoduše dolaminovalo. Chce to jen pár zkušeností, které časem získáš.