Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Letecká překližka
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Letecká překližka
Čau kluci, narazil jsem na prodej letecké překližky ve vašem okolí Hradec Králové.http://preklizky.hradecko.com/7231/preklizky-/ Nemáte někdo osobní zkušenost s tímto prodejcem?
- REX
- Mazák
Re: Letecká překližka
Myslím si, že už jsem někde nějaký odkaz četl, ale osobně jsem od něho nenakupoval....
Asi by to chtělo vyzkoušet když pták z Pardubic nabízí i tohle zboží nevalné kvality!
Asi by to chtělo vyzkoušet když pták z Pardubic nabízí i tohle zboží nevalné kvality!
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Re: Letecká překližka
Mohu doporučit!! Bezproblémový prodejce. Nevím jak letos, ale loni jsem od něj bral překližku a jediný problém bylo to, že prodává celé desky. Ale sám říkal, že zvažuje nákup nějaké formátovací pily a bude prodávat menší plochy. Jinak březová překližka je o nějaký g/cm těžší než topolová ale u leteckých vícevrstvých ten rozdíl není až tak kritický.