Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Crash....
-
- Plodný uživatel
Re: Crash....
Jasný no...snad poletí..samozřejmě že až to bude slepený tak dám fotku 

"Dobrý pilot je ten, který dokáže říct Dnes neletím."
- Salaman
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
On problém není jenom v kvalitě, ale hlavně v tom že Pelikán do ARF setů nedá správně nadimenzovanou elektroniku a většina začátečníků si to koupí právě z toho důvodu aby bylo všechno správně. Já si nedávno pořídil Arcuse E (ARF-Pelikán) má to výsuvný pilon, brzdící štíty, vysunovací podvozek, takže 8 serv z toho jedno velký a celý to napájí 2A BEC integrovaný v regulátoru!!!zdekar píše:...Jinak problém s Pelikánem je v tom, že ty RC sety mají většinou čínskou elektroniku. Tím nechci říct, že čína je špatná (v podstatě všechnu elektroniku v modelech mám z číny), ale holt čína v RC setech není Turnigy
Takže já kupuju stavebnice (KIT) bez elektroniky a tu si dodám svou z HobbyKingu...

Mám tedy silné podezření, že v tom Foxovi to bylo něco podobného. 1 nebo 2A zdroj na 4 serva v modelu 1,4kg při vybírání střemhlavého letu opravdu nestačí. No a tu klec na tuškáče ve vysílačce co má Tomáš bych nahradil lipolkou. Jinak dá se to spravit tak, že nikdo z venku nic nepozná. Puzzliky poslepovat purexem, přebrousit, 1. vrstva skelky, přestříkat barvou, 2. vrstva skelky.

-
- Plodný uživatel
-
- Zkušený
Jo, tak to máš pravdu... to je druhý problém co s těmy sety je. Takhle když si elektroniku sám vybírám, tak na 2-3 serva dám minimálně BEC 2A (turnigy regl) nebo 3A (třeba Mystery) pro 3-4 serva při 3S lipolce. Záleží taky na tom, kolik serv se obvykle hýbe současně během letu, jak velké plochy ovládají atd. Případně to ještě pojistím kondenzátorem zapojeným do přijímače na volný kanál. 2A BEC na 8 serv je naprosto šílený.Salaman píše: On problém není jenom v kvalitě, ale hlavně v tom že Pelikán do ARF setů nedá správně nadimenzovanou elektroniku a většina začátečníků si to koupí právě z toho důvodu aby bylo všechno správně.
Pokud regulátor funguje, tak jej nechat na pohon a objednat taky nějaký UBEC, třeba ten na 8A by byl luxusní a místa je tam dost

-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0 Odpovědi
- 396 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od LEON