:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

nekdo nakup na HK?

Kdo zná, chápe. Kdo nezná, pochopí.
Odpovědět
tomíno
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

nekdo nakup na HK?

Příspěvek od tomíno »

cau, neplanujete nekdo v blizke dobe nejaky nakup na HK? asi tak do zacatku zari. osobne nemam paypal ani nic podobnyho a kdyby nas bylo vic tak je levnejsi doprava.
JOJO, SU-26 XP, Blade mcpx brushless, Zlin Z50LS šad, mythos EPP, CAP232 haykong, XRAY T3 2011, rhino 2, mini vertex, venus
futaba FC-16, graupner/SJ MX-20

REX
Admin
Admin

Re: nekdo nakup na HK?

Příspěvek od REX »

Pošli mi do SZ odkazy co by jsi konkrétně chtěl a hlavně z jakého skladu a mohl bych to pro tebe udělat.... Zrovna dneska jsem zjistil, že do jednoho éra co jsem nedávno koupil bych potřeboval krapítek silnější motor než mám doma :lol: a ,,u nás,, se mi ho kupovat nechce. Možná nakonec realizaci odsunu na později, u mě na neurčito. Ale třeba baterky do Sbacha od RCFactory bych nějaké nové taky potřeboval, RAYe nějak vyměkly :(
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „HobbyKing“