Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Hvízdá vrtule
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Hvízdá vrtule
Zkoušel jsem novou vrtuli na tento motor: http://rcsearch.info/hobbyking/i14732/ Předtím jsem měl nějakou 7x3 a teď jsem zkusil 8x4. Lítá to pěkně, motor se nijak výrazně nehřeje, ale nevím proč, vrtule při max. plynu začně hvízdat (pískat,houkat atp.) Nevíte čím to je způsobený? 

Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Zkušený
Re: Hvízdá vrtule
To není bug, ale feature.
A neproklouzává to třeba na hřídeli? Zkus udělat nějaké video, jaké zvuky to vydává...

A neproklouzává to třeba na hřídeli? Zkus udělat nějaké video, jaké zvuky to vydává...

- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Kdyby se protáčela vrtule, tak to vydává takový pískavý zvuk, kov na kov. Tohle je spíš jako by tam docházelo k nějakému zvuku, který má původ přímo od vrtule, nebo že by nějaké vibrace? Nevím no, zvuk je to celkem zajímavý a rozléhá co po okolí.zdekar píše:To není bug, ale feature.![]()
![]()

Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
-
- Zkušený
Tak by to mohla být pěkná atrakce... pokud by to třeba při letu dolu pískalo jako když padá puma...
Nebo pokud to dělá jiný zvuk, tak bys i tak určitě zaujal spoustu diváků. 

-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 5753 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Puma163
-
- 6 Odpovědi