:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Hvízdá vrtule

Ankety, diskuze o modelaření, které se nehodí do ostatních kategorií ani do koše.
Odpovědět
Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Hvízdá vrtule

Příspěvek od Karas »

Zkoušel jsem novou vrtuli na tento motor: http://rcsearch.info/hobbyking/i14732/ Předtím jsem měl nějakou 7x3 a teď jsem zkusil 8x4. Lítá to pěkně, motor se nijak výrazně nehřeje, ale nevím proč, vrtule při max. plynu začně hvízdat (pískat,houkat atp.) Nevíte čím to je způsobený? ;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

zdekar
Zkušený
Zkušený

Re: Hvízdá vrtule

Příspěvek od zdekar »

To není bug, ale feature. ;-) :lol:
A neproklouzává to třeba na hřídeli? Zkus udělat nějaké video, jaké zvuky to vydává... :)

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

zdekar píše:To není bug, ale feature. ;-) :lol:
A neproklouzává to třeba na hřídeli? Zkus udělat nějaké video, jaké zvuky to vydává... :)
Kdyby se protáčela vrtule, tak to vydává takový pískavý zvuk, kov na kov. Tohle je spíš jako by tam docházelo k nějakému zvuku, který má původ přímo od vrtule, nebo že by nějaké vibrace? Nevím no, zvuk je to celkem zajímavý a rozléhá co po okolí. ;) Evidentně tam nedělá dobře rychlost (otáčky) jelikož to dělá při plném plynu při horizontálním letu, když to vezmu mírně nahoru tak to nedělá, nebo to dokonce dělá, když mám plyn na 3/4 a vezmu to střemhlav dolů. :?:
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

zdekar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Tak by to mohla být pěkná atrakce... pokud by to třeba při letu dolu pískalo jako když padá puma... :) Nebo pokud to dělá jiný zvuk, tak bys i tak určitě zaujal spoustu diváků. :D

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Ostatní modelářská témata“