:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

CIAF 2012

Zde je místo pro již ukončené akce, kde můžete zveřejnit vaše fotografie a pochlubit se vašimi zážitky.
Odpovědět
Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

CIAF 2012

Příspěvek od Karas »

Plánuje někdo návštěvu? Já nikoli, vzhledem k tomu, co tam bude a nebude tak se mi těch 300,- dávat nechce. Jen mě zajímá, zda je tu někdo, kdo tam plánuje návštěvu.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

REX
Admin
Admin

Re: CIAF 2012

Příspěvek od REX »

Na ,,starej,, CIAF jsem jezdil často a rád, když to pak přesunuli do Brna, zanevřel jsem...
Po znovuobnovení akce v Hradci jsem byl jedinkrát a už to nebylo ono, škoda!
Určitě se nechystám a těch pár korun za vstup a benzín raději dám třeba do nových baterek.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

martin104
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od martin104 »

Na CIAF jsem jezdil pravidelně v Hradci i v Brně jsem byl a super. Po návratu do Hradce už to opravdu není ono. Mnohem lepší jsou dna NATO v Ostravě a hlavně je tam vstupné ZDARMA. Byl jsem tam teď po 4 roky a super akce vřele doporučuji. Jen je to trochu z ruky.

zdekar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Tak z CIAFu jsem viděl jen 2 větroně a pak jakési stíhačky světlé barvy, vypadaly super, ale foto nemám... jel jsem jen přes HK vlakem. Tak kdyby měl někdo foto z akce, rád se podívám.

zdekar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

Tak od jednoho známého jsem získal pár fotek (autora neznám), tak snad mu to nebude vadit, že je sem vložím. :)

Mohlo to být i docela zajímavé...
ciaf2012_01.jpg
ciaf2012_02.jpg
ciaf2012_03.jpg
ciaf2012_04.jpg
ciaf2012_05.jpg
ciaf2012_06.jpg
ciaf2012_07.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Minulé modelářské akce“