Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
CIAF 2012
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
CIAF 2012
Plánuje někdo návštěvu? Já nikoli, vzhledem k tomu, co tam bude a nebude tak se mi těch 300,- dávat nechce. Jen mě zajímá, zda je tu někdo, kdo tam plánuje návštěvu.
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.
- REX
- Admin
Re: CIAF 2012
Na ,,starej,, CIAF jsem jezdil často a rád, když to pak přesunuli do Brna, zanevřel jsem...
Po znovuobnovení akce v Hradci jsem byl jedinkrát a už to nebylo ono, škoda!
Určitě se nechystám a těch pár korun za vstup a benzín raději dám třeba do nových baterek.
Po znovuobnovení akce v Hradci jsem byl jedinkrát a už to nebylo ono, škoda!
Určitě se nechystám a těch pár korun za vstup a benzín raději dám třeba do nových baterek.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
- martin104
- Plodný uživatel
Na CIAF jsem jezdil pravidelně v Hradci i v Brně jsem byl a super. Po návratu do Hradce už to opravdu není ono. Mnohem lepší jsou dna NATO v Ostravě a hlavně je tam vstupné ZDARMA. Byl jsem tam teď po 4 roky a super akce vřele doporučuji. Jen je to trochu z ruky.
-
- Zkušený
Tak z CIAFu jsem viděl jen 2 větroně a pak jakési stíhačky světlé barvy, vypadaly super, ale foto nemám... jel jsem jen přes HK vlakem. Tak kdyby měl někdo foto z akce, rád se podívám.
-
- Zkušený
Tak od jednoho známého jsem získal pár fotek (autora neznám), tak snad mu to nebude vadit, že je sem vložím.
Mohlo to být i docela zajímavé...

Mohlo to být i docela zajímavé...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 4728 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od tomáš-lično
-
- 1 Odpovědi