:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

práce v Týništi

Kategorie určená debatám "o ničem" nebo threadům přesunutých z ostatních kategorií.
Odpovědět
frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

práce v Týništi

Příspěvek od frantaletec »

Ahoj vypadá to,že budu mít práci v Týništi.Nabídla se mi možnost udržovat trávníky na místním golfovém hřišti.V pondělí se tam zajedu podívat.Kdyby to dopadlo a vzali mě,tak bych tam byl skoro každý den.To by znamenalo,že bych mohl častěji navštívit místa,kde máte svá modelářská letiště,která jsou poblíž.Zároveň se aktivně podílet na Vaší činnosti.No uvidíme,nebudu předbíhat. :)

zdekar
Zkušený
Zkušený

Re: práce v Týništi

Příspěvek od zdekar »

:o Ono je v Týništi golfové hřiště? :D Kde? Jinak samozřejmě budem rádi, když tě tu uvidíme častěji. :)

frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

zdekar píše::o Ono je v Týništi golfové hřiště? :D Kde? Jinak samozřejmě budem rádi, když tě tu uvidíme častěji. :)
Asi zřejmě jo,když tam zeť jezdí na golf.Nebo,že by v Třebechovicích,teď opravdu nevím.to až v pondělí. ;)
http://www.golfczech.cz/img/course_logo.gif

zdekar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

V Týništi jsem našel jen gofový trenažér, který je asi ve stejné budově jako kuželkárna (u nádraží) a pak kemp, který podle mapy je v jednom domu uprostřed města :lol: Nespíš tedy asi u těch Třebechovic... tam by údajně něco být mělo.
EDIT: Podle důvěryhodného zdroje by to mohly být Librantice.

frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

zdekar píše:V Týništi jsem našel jen gofový trenažér, který je asi ve stejné budově jako kuželkárna (u nádraží) a pak kemp, který podle mapy je v jednom domu uprostřed města :lol: Nespíš tedy asi u těch Třebechovic... tam by údajně něco být mělo.
EDIT: Podle důvěryhodného zdroje by to mohly být Librantice.
Jo takže v Třebechovicích,alespoň to bude trochu blíž.Takže jsem to asi spletl.Zeťák mě tam v pondělí poveze.Když tam zrovna nikdo nebude,tak tam budu lítat,to bude přistáníčko do takový travičky :lol: :lol:

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Mám pro tebe taky práci. Nechceš udržovat letiště v Rašovicích? :lol: Máš to blíž a bude to pro dobrou věc. ;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Koš“