Kde koupit Kombatové WW2 stíhačky pro ACES?

Tato kategorie byla navržena k oživení atmosféry vzdušných bojů druhé světové války v historických souvislostech zábavnou formou, jako bezpečná, maketová soutěž přitažlivá pro diváky a podnětná pro soutěžící
LEON
Admin
Admin
Guru
Guru
3
Has thanked: 997 times
Been thanked: 247 times

Kategorie modeláře:

Organizace:

Kde koupit Kombatové WW2 stíhačky pro ACES?

Post by LEON »

Last edited by LEON on 22 Mar 2026 07:24, edited 2 times in total.
Reason: Úprava seznamu obchodů
FPV Air Combat - Hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE

LEON
Admin
Admin
Guru
Guru
3

Kategorie modeláře:

Organizace:

Re: Kde koupit Kombatové WW2 stíhačky pro ACES?

Post by LEON »

Když tak koukám, jak v HavelAircraft bouchají ty plastové ACES Combatové modely jako Baťa cvičky, to už asi "poctivým" žbrdlinkovým dřevěným modelům v Aces Air Combatu asi brzo odzvoní, ne? :)

Image
FPV Air Combat - Hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE

7591
Zelenáč
Zelenáč
Been thanked: 21 times

Post by 7591 »

Veka Model ( Peter Kapusnický) to už dost dlouho nedělá.
Kdysi dělal dobré věci v kompozitu. Mám od něj třeba 2 Mustangy. Mám to cca na 1kW pohonu. Samozřejmě tomu odpovídá i hmotnost a není to úplně jednoduché hodit na start. Před X rokama to házel kamarád a tomu odpovídal výsledek. Poslal jsem to Peterovi, protože opravit bych to dokázal, ale neměl jsem tu perleťovou dvousložkovou barvu. Čeká to tam těch cca 5 roků na opravu dodnes ( jestli to teda na doporučení po dalších dvou letech nenašlapal do popelnice)

LEON
Admin
Admin
Guru
Guru
3

Kategorie modeláře:

Organizace:

Post by LEON »

Díky za upozornění, odstraním ho ze seznamu obchodů modelů pro ACES. K těmto aktuálním informacím je velice těžké se dostat, protože Kombaťáci nemají vlastní diskusní fórum, kde by se podobné informace daly probírat a kde by mohly sloužit i jiným Kombaťákům, hlavně těm začínajícím. Proto tu je pro ně vyhrazená celá sekce se všemi kombaťáckými disciplínami, které se mi povedlo sehnat a rád bych do každé kategorie sehnal alespoň základní věci, jako kde koupit modely a jaká platí aktuální pravidla pro danou kategorii.

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “ACES WWII Air Combat”