:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Letecký den v Třebechovicích pod Orebem 3.9.2011

Zde je místo pro již ukončené akce, kde můžete zveřejnit vaše fotografie a pochlubit se vašimi zážitky.
frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Re: Letecký den v Třebechovicích pod Orebem 3.9.2011

Příspěvek od frantaletec »

zdekar píše:Souřadnice si zadáš do vyhledávání např. v mapy.cz a přesně ti to ukáže, kde to místo je. ;-)

Jinak... pokud pojedeš přes náměstí v Třebechoviccích směrem na Hradec, tak přejedeš most a pojedeš po hlavní stále dál. Asi 400m za mostem je na levé straně samoška... na té křižovatce co je ta samoška zahneš doprava a pojedeš furt rovně až dojedeš na T-čko u pole... dáš se pak doleva po polní cestě až dojedeš k letišti. (je to tak 1km po té polní cestě) :)
Ahoj,jestli bude počasí,tak tam pojedu.Podle Tvých instrukcí,to snad najdu. ;)

zdekar
Zkušený
Zkušený

Příspěvek od zdekar »

To snad jo... je to taky vidět na té mapce (po žluté). Pokud bys u té sámošky (nemyslím Penny :) )zahnul do leva, tak dojedeš k nádraží... :) Takže pokud bys dojel náhodou k nádraží, otoč to o 180° a jeď pak furt rovně až k poli :)

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Karas »

Tak letecký den je již minulostí, a fotky jsou zde: http://www.rchouby.cz/galerie/modely/de ... index.html
Lepší počasí jsme si přát nemohli. Krásně jsme zalétali a pokecali. ;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

No teda fotky nádherný.Bylo to tam skvělý.Letový podmínky výborný,slunce v zádech.Počasí až moc nádherný.na mě moc teplo,ale ostatním asi vyhovovalo.Mohu jen chválit. :) :) :)

PavelN
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od PavelN »

Pěkná akce, víkendové počasí vyšlo, taky mám nalétáno cca 2 hodiny čistého času.
Aeronca 10ccm (1,8m), Symfonik V2 (3m), VSO-10 (3m -Fara), VT-116 (3m -Fara), motorový kluzák (2,3m - vlastní konstrukce), L-13 Blaník (3,25m - Fara - stavba)
http://aero1000.rajce.idnes.cz/

vitstar
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Příspěvek od vitstar »

Velká škoda, že jsem se nemohl zúčastnit aspoň na kus řeči. Víkendy mám dost nabité a tak jen smutně pokukuji co se kde koná a pak jen sbírám dropky od lidí co měli to štěstí že se mohli zúčastnit. Ale dnes dopoledne jsem měl volno a tak jsem si byl vyvětrat křidélka a to mi trochu srovnalo náladu. :mrgreen:

frantaletec
Plodný uživatel
Plodný uživatel

Začalo nám chcát,takže další provětrávání křidélek musíme odložit na později.Alespoň se máme na co těšit.
Manželka má ráda sluníčko,takže je teď nevrlá,tak snad to ve zdraví přežiju. :D :D :D :D

Odpovědět
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Minulé modelářské akce“