Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
Značka: AF MODEL
Název položky: ME163
Materiál: EPO
Rozpětí křídel: 950mm
Délka trupu: 585mm
Letová hmotnost: 850g
Servo: 6g*4 kus
ESC: 40A
Motor: bezkartáčový motor 2836-2200KV
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)
Ten vypadá mnohem lépe a vypadá stejně jak ten z Hobbykingu s odhazovacím podvozkem.
Toho mám doma, někdy asi vloni na jaře jsem koupil létaný na inzerát, zlehka otlučený, odhazovací podvozek je super, mám s normální kamufláží.
Ale nějak mě model neoslovil, zatím leží na půdě, ale chtělo by ho rozlétat, éro jako takové je pěkné, ale problémy jsou prý starty, jak jinak s tak úzkým podvozkem....
Pokud o něm přemýšlíš a chtěl by si nejdřív vidět než koupíš, můžu předvést. Koukala jsem že jsou 2 kusy o odeslání z CZ
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...
Komet se mi líbí, ale chtěl bych spíš nějakého vhodnějšího pro Air Combat, tedy řezané nebo obráběné "chlupaté" EPP z masivu, co se dá na poli rychle slepit, ne křehkou skořepinku. Něco jako tento, ale o chlup větší a ideálně s tlačným pohonem: https://www.mg-modellbau.de/Flugzeuge/E ... c-ESA.html
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete (Pro přidání pište SEM)