:!: :!: :!: Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni :!: :!: :!:
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

T9x na skladě

Kdo zná, chápe. Kdo nezná, pochopí.
Odpovědět
Salaman
Plodný uživatel
Plodný uživatel
Kontaktovat uživatele:

T9x na skladě

Příspěvek od Salaman »

Je to právě 45 dní od chvíle, kdy jsem si z HK objednal vysílačku T9x a pořád tvrdne na celním skladě. Před týdnem jsem objednal sluchátka z DealExtreme a už jsou dávno doma. Maj všechno co chtějí - plnou moc, čestné prohlášení o neobchodním charakteru zboží, specifikaci zboží, výpis z PayPal. Tak sakráááá chci tu vysílačku! Jestli mě kvůli tomu donutí jet do Prahy, tak jim tam asi nechám bombu. Úplně si užívám tu slastnou představu jak sedím na louce s touhle "modlou" v ruce a vytáčím větroněm stoupák. Nějaká česká pošta spíš teda "černá díra" mě o to nepřipraví.

Karas
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Re: T9x na skladě

Příspěvek od Karas »

Nj, zachvíli se vrátí tzv. Tuzex, kde bude možné nákupu zahraničního zboží, protože na vlastní triko to nepůjde. Já jsem měl štěstí, koncem května jsem objednal pohonou jednotku do stíhajdy a do 3 neděl jsem to měl doma, tvoji vysílačkou se naplnil sklad a moje zásilka se jim tam už nevešla, tak ji odbavili přednostně. ;)
Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.

Odpovědět

Zpět na „HobbyKing“