Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
T9x na skladě
- Salaman
- Plodný uživatel
- Kontaktovat uživatele:
T9x na skladě
Je to právě 45 dní od chvíle, kdy jsem si z HK objednal vysílačku T9x a pořád tvrdne na celním skladě. Před týdnem jsem objednal sluchátka z DealExtreme a už jsou dávno doma. Maj všechno co chtějí - plnou moc, čestné prohlášení o neobchodním charakteru zboží, specifikaci zboží, výpis z PayPal. Tak sakráááá chci tu vysílačku! Jestli mě kvůli tomu donutí jet do Prahy, tak jim tam asi nechám bombu. Úplně si užívám tu slastnou představu jak sedím na louce s touhle "modlou" v ruce a vytáčím větroněm stoupák. Nějaká česká pošta spíš teda "černá díra" mě o to nepřipraví.
- Karas
- Mazák
- Kontaktovat uživatele:
Re: T9x na skladě
Nj, zachvíli se vrátí tzv. Tuzex, kde bude možné nákupu zahraničního zboží, protože na vlastní triko to nepůjde. Já jsem měl štěstí, koncem května jsem objednal pohonou jednotku do stíhajdy a do 3 neděl jsem to měl doma, tvoji vysílačkou se naplnil sklad a moje zásilka se jim tam už nevešla, tak ji odbavili přednostně. 

Vteřiňák je dobrý sluha, ale zlý pán.