Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Prodám stavebnici letadla Skysurfer mini X8 800mm - PRODÁNO!

Máte doma něco, co se plete v šuplíku a chcete to předat dál buď výměnou za peníze či jiný produkt? Zde je to správné místo.
Pravidla fóra
1. Nadpis tématu v bazaru bude uveden následovně: Prodám - inzerovaná věc, Koupím - inzerovaná věc, nebo Vyměním - inzerovaná věc.
2. Po ukončení platnosti inzerátu je nutné doplnit do nadpisu jeho stav - Prodáno/Zakoupeno/Vyměněno.
3. Je zakázáno využívat bazar pro hromadný prodej.
4. Provozovatelé fóra nejsou zodpovedni za prodej v bazaru, odpovědnost je pouze na jeho uživatelích.
Odpovědět
LEON
Mazák

Prodám stavebnici letadla Skysurfer mini X8 800mm - PRODÁNO!

Příspěvek od LEON »

Prodám stavebnici EPO letadla Skysurfer mini X8 800mm od Kepaqi:
https://www.aliexpress.com/item/1005007359565546.html

Provedení KIT PNP v rozsypu, tak jak mi to přišlo, tedy bez návodu a na rozdíl od ilustračních obrázku i bez kabinky. místo ní je jen plochý EPP kryt např. pro umístění kamery.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Přidám různé alternativní třílisté vrtulky, které jsem chtěl původně použít.

Cena: 700kč Při zaslání přes Zásilkovnu poštovné hradím.
Naposledy upravil(a) LEON dne 04 říj 2024 18:25, celkem upraveno 1 x.
Důvod: PRODÁNO
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

REX
Mazák

Re: Prodám stavebnici letadla Skysurfer mini X8 800mm od Kep

Příspěvek od REX »

To vypadá dobře, to asi váží nula nula nic? Nemáš náhodou všechny díly letadla zvážené?
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

LEON
Mazák

Příspěvek od LEON »

Takhle v rozsypu se to váží blbě, hodil jsem na váhu aspoň všechnu přibalenou elektroniku s motorem, vrtulí, bižuterii a překližkové díly, ukazuje to 100g. Trup je tenká EPO skořepinka, žádný EPP masiv, křídla štíhlá, kupoval jsem to původně za účelem z toho udělat SUB250. Na můj vkus je to ale přemotorované, příliš velký motor, je to asi na divočení, já chtěl původně spíš relaxační školní model, ale nový menší motor na 2s LiPol kvůli tomu kupovat nebudu, tak to prodávám dál.
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

Hele asi bych se zítra přijel podívat a možná bych ho vzal!
Takhle já fotkách se mi to docela líbí a udělat z toho Sub250 raketu (myslím tím jen přemotorovanou) by bylo celkem fajn. :twisted:

LEON
Mazák

Příspěvek od LEON »

Jasně, stav se, mrknem na to :)

LEON
Mazák

Příspěvek od LEON »

Prodáno džentlmenovi s přeplněným hangárem ;)

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

LEON píše:Prodáno džentlmenovi s přeplněným hangárem ;)
:lol: :lol: vole! 8-)

Odpovědět

Zpět na „Prodám či vyměním“