Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, obrázky, přílohy, nebo nemůžete vyhledávat, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni
Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.
frantaletec píše:No já používám trochu větší vrstvu tavného lepidla,tak není problém tam vrazit trafopájku a když se lepidlo trochu nahřeje,tak už to jde docela dobře odtrhnout celé.
ja to normalne naheju fenem, ono to zmekne a povoli, s trafopajkou to se musi opatren ebych rek ne? takhle to nafoukam chvili a je to jak maslo
lenze ked nahrejes fenom, tak bublinky rychlo vystupuju na povrch a potom to uz nie je hladke
frantaletec píše:No já používám trochu větší vrstvu tavného lepidla,tak není problém tam vrazit trafopájku a když se lepidlo trochu nahřeje,tak už to jde docela dobře odtrhnout celé.
ja to normalne naheju fenem, ono to zmekne a povoli, s trafopajkou to se musi opatren ebych rek ne? takhle to nafoukam chvili a je to jak maslo
lenze ked nahrejes fenom, tak bublinky rychlo vystupuju na povrch a potom to uz nie je hladke
mno ale to pouzivam na odstraneni, takze mi to nevadi kdyz to dam vsechno pryc
Tak tohle je bezva nápad. Už jsem přemýšlel nad nějakým bílím lepidlem aby spoje nebyli vidět. Purex je žlutý a vteřiňák drahý, tvrdý, křehký. Přitom tavné lepidlo často používám na jiné materiály, říkal jsem si že bude moc těžké a nebude na EPP držet, ale po vašich zkušenostech ho vyzkouším.
Ahoj
Moje zkušenost s tavnou pistolí je asi na serva do křídla , gps anténa a podobné co kapka lihu zase uvolní.
Pevné spoje 5min epoxid a jinak střední hustota vtěřiňáku .
Purex už né, protože mě štvalo jak kratce vydržel po prvním otevření, jinak lepí také dobře.