Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Skládací modelářské křesílko?

Ankety, diskuze o modelaření, které se nehodí do ostatních kategorií ani do koše.
Odpovědět
LEON
Mazák

Skládací modelářské křesílko?

Příspěvek od LEON »

Při déle trvajících letech RC modelů, třeba 20 minut i déle, člověka už kolikrát začínají bolet nohy, nehledě na to že udělat s FPV brýlemi na hlavě přemet s RC modelem, to je taky kolikrát problém to ustát :lol: Rád bych si proto pořídil nějaké lehké skládací přenosné modelářské křesílko, něco jako je toto:

https://www.kostkamodelcentrum.cz/obcho ... ozka=72810
Obrázek

Jelikož jsem ovšem víc než trochu narostl, potřeboval bych nějaké pro nosnost 130kg a takových už zas tolik není. Hlavně bych ale spíš raději nějaké doporučení od někoho, kdo s ním má dobrou osobní zkušenost. Nemáte nějaký dobrý tip?
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

REX
Mazák

Re: Skládací modelářské křesílko?

Příspěvek od REX »

Konkrétně tohle nemám, ale k nějaké příležitosti jsem dostal podobné křesílko z Lidlu. Není špatné, rozhodně splní to aby si člověk sednul a trochu odpočinul, ale není mi úplně pohodlné v přední části pod nohami. Ale na letiště nejezdím kempit, ale létat a na občasný odpočinek v sedě je úplně v pohodě.
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

LEON
Mazák

Příspěvek od LEON »

Netušíš, jakou má to lídlácké maximální nosnost? Ono to bývá většinou jen kolem 90kg.
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

To netuším, krabici jsem vyhodil, ale já měl v létě kolem 108 kg a v pohodě :mrgreen:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

LEON
Mazák

Příspěvek od LEON »

Přeposílám tip od Rasila na pěkná skládací křesílka Zfish, který mi poslal na email jako odpověď na tento můj dotaz tady z fóra, dělají i s nosností do 150kg:

https://www.zfish.cz/camping-a-outdoor/kresla/
[ytube]fhy7iyNobB0[/ytube]

LEON
Mazák

Příspěvek od LEON »

Pěkná bytelná skládací křesílka pro pořádný chlapy s nosností až 160kg mají tady:

https://www.chytsirybu.cz/kreslo-na-ryby/

Obzvlášť toto se mi moc líbí 8-)

https://www.chytsirybu.cz/mivardi-kresl ... t-quattro/

Obrázek

To už je pohodlí bez kompromisů :lol:

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“