Pokud se vám nezobrazují některé příspěvky, nebo nemůžete stahovat přílohy z nich, je to způsobeno tím, že nejste přihlášeni. Pro plný přístup do všech sekcí fóra a pro stahování příloh proveďte prosím snadnou registraci na tomto fóru a přihlašte se. Více informací o provedení registrace se lze dočíst ZDE.
Přečtěte si také pravidla fóra, provedením registrace vyjadřujete souhlas s jejich dodržováním.

Proti(RC)letadlová děla :-)

Ankety, diskuze o modelaření, které se nehodí do ostatních kategorií ani do koše.
Odpovědět
LEON
Mazák

Proti(RC)letadlová děla :-)

Příspěvek od LEON »

Tohle mě docela dostalo, u toho bych moc rád byl ;)

[ytube]ztEQgDODccw[/ytube]
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

REX
Mazák

Re: Proti(RC)letadlová děla :-)

Příspěvek od REX »

Jo tak to já taky :lol: :lol: :lol: super nápad a perfektní provedení, taky bych si takhle chtěl hrát :twisted:
Létám jak umím, ale hlavně pro radost z toho, co dělám...

LEON
Mazák

Příspěvek od LEON »

Až se někdy budeš chtít Rexi zbavit své nadbytečné zásoby RC modelů, tady je jedna inspirace :lol:

[ytube]Ibq2CFVZes8[/ytube]

[ytube]wzwh4svCYoM[/ytube]
Pro FPV Air Combat se hledají hráči z řad FPV modelářů. Přidejte se i vy na MAPU CZ/SK PILOTŮ, pokud máte o tuto adrenalinovou disciplínu zájem, i pokud stavbu svého prvního Combat modelu teprve zvažujete 8-) (Pro přidání pište SEM)

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

No popravdě, do toho bych klidně šel a něco obětoval, protože v minulosti se mi už v hlavě podobný nápad zrodil :mrgreen:
Nejdřív takový nápad, že bych vzal nějaký vybraný model a za letu by má něj kamarád myslivec vystřelil brokovnicí, jestli by ho na nějakou vzdálenost pořídil sundat! Nebo alespoň by mě zajímalo, jak by model dokázal poškodit..... Bohužel do toho nešel, možná měl víc rozumu než já, ale myslím že by se to všechno dokázalo provézt celkem bezpečně.
No a když se to nerealizovalo, vzali jsme alespoň airsoftku (nejstarší syn se tomu svého času hodně věnoval) EPP samokřídlo a šli jsme létat a střílet :lol: ...když jsem létal rychle a relativně daleko, nedal jediný zásah! A to nás nebavilo. Začal jsem létat pomalu, předvídatelně a blízko a pak to teprve začalo být zajímavé. Ale stejně bylo z asi 20-25 výstřelů jen velmi málo zásahů, pokud se dobře pamatuji, tak 4 nebo 5 a s airsoftovou zbraní, elektrikou s dlouhou hlavní stejně neudělal žádné velké škody, slabší EPP na uších pořídil prostřelit, silnější v místě profilu už ne, kuličky zůstávali uvnitř. Chtělo by to nějaký větší kalibr 8-)

LEON
Mazák

Příspěvek od LEON »

Neporadil by syn, jaká automatická AirSoftová zbraň by šla použít na přidělání do RC letadla?
https://www.rcfree.eu/viewtopic.php?f=112&t=864
Představoval jsem si něco, co by šlo rozebrat, oddělat přebytečné díly a umístit do modelu jen holou mechaniku za zkrácenou hlavní :)

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

LEON píše:Neporadil by syn, jaká automatická AirSoftová zbraň by šla použít na přidělání do RC letadla?
https://www.rcfree.eu/viewtopic.php?f=112&t=864
Představoval jsem si něco, co by šlo rozebrat, oddělat přebytečné díly a umístit do modelu jen holou mechaniku za zkrácenou hlavní :)
Zkusím se zeptat, ale je na intru, tak uvidíme co z něho vypadne a kdy....

REX
Mazák

Příspěvek od REX »

Tak prý třeba něco takového:
https://airsoftpro.cz/cz/dily-zbrani-up ... zby-detail
shooter-qd-microswich-gearbox-frame-back-10.jpg
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

LEON
Mazák

Příspěvek od LEON »

Já jsem vídával podobné očesané mechaniky z použitých Airsoftových zbraní na různých Bazoších a Aukrech za pár stovek, tak jsem si říkal, jestli by to bylo samo o sobě funkční právě pro takové zabudování do RC modelu, díky za potvrzení ;)

Odpovědět

Zpět na „Ostatní“